Mellso fali lepenynel mikor erezte a parotok eloszor a magzatmozgast? Van kulonbseg a has merete kozott, ilyenkor tenyleg hamarabb es nagyobbra no?
14.-15. héttől éreztem én, férjem meg 19. héten héten érezte először, úgy keltettem fel mély álmából, de nagyoon örült neki :)
Nem nőtt nagyobbra a hasam mellső fali lepénnyel, kettőnek nincs köze egymáshoz.
nekem is mellső fali lepényem van, igazából 18. héten mertem kimondani, hogy a babát érzem, mivel akkor már látszott is és érezhető is volt egykicsit, de visszagondolva párhéttel előtte már éreztem :)
18-19 héten már határozottan látszódott a terhes hasam, de 16. hétig szinte semmi nem volt utána kezdett hirtelen nőni!
nekem óriásira nőtt a hasam, olyan mintha egy extra óriás dinnyét beraktam volna a pólóm alá :D mindenki szerint tipikus fiú has, mert előre fele nő és csúcsos, de én ebbe nem nagyon hiszek :D ( de tényleg kisúrfink lesz)
39 hkm
már a 12. héten elkezdett nőni, de még most se egyértelmű idegeneknek. párom 19+0 hetesen érezte először.
22hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!