Normális, hogy egyik héten minden nap másik héten meg kb egyszer sem érzem a magzatmozgást?
Figyelt kérdés
17+5 hetes vagyok. Második baba.
13.héttől érzem, természetesen nem erősen. De gyakorlatilag egyik héten minden nap többször is érzem aztán a következő héten, csoda, ha egyik nap érzem. 15.héten nem érzetem, 16.héten kb végig és most 17. Hétene ddig kétszer éreztem megmozdulni. Szívhang hallgatóval szoktam reggel figyelni, így elvileg minden rendben vele. Kisfiammal bem volt ilyen, ahogy elkezdtem érezni minden nap éreztem. Másnak is volt így? Lehetséges a mellső fali lepény miatt ilyen? Csak azért fura, mert ugye régóta érzem....azt gondoltam, akkor már nem lesznek ilyen nagy szünetek.
okt. 28. 10:05
1/3 anonim válasza:
Ilyenkor meg igen, nagyon pici. Az is csoda, hogy erzed.
2/3 anonim válasza:
Nekem is mellsőfali a lepény és én is így voltam. Az nyugtatott meg, mikor ott voltunk az orvosnál és egy nagy kijelzőn láttam mennyire mozog én meg semmit nem éreztem belőle.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi nektek, akkor próbálok ezen nem aggódni :)
okt. 28. 10:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!