Normális, hogy ultrahang alatt az egyik baba kevesebbet mozog mint a másik?
Most aztán el leszek küldve a fenébe 🤪 ilyen hülye kérdéssel.
12 hetes genetikai ultrahangon voltam a héten, minden rendben szerencsére. 🙏
Tudom minden baba, minden terhesség más, de feltünt, hogy nagyon nyugis volt a baba, mindent szépen megtudott nézni a doki, nemére kislányt tippel, mondtam is hogy milyen nyugodt, erre pont megmozdult. De nekem olyan furcsa mert kisfiam konkrétan ki akart mászni a hasambol az ultrahang alatt anno 🤣 úgy ficánkolt, ő meg olyan nyugodtan feküdt és mikor a doki mondta mit azeretne megnézni rajta pl gerincét akkor átfordult az oldalára ❤️ Gondolom normális hogy ő most ilyen nyugis volt ❤️
Igen, normális. Lehet, hogy épp aludt.
Ha tanácsolhatok valamit, akkor kérlek most hagyd abba a gyerekeid összehasonlítását.
Sőt, ugyanaz a baba egyik UH-nál lehet nyugis, másiknál meg élénk.
Tényleg hülye kérdés volt. :-))))
Első terhességemnél aludt és alig akart mozogni. Kiküldtek fél órát sétálni, igyak kávét és egyek csokit. Akkor se mozgott közben, de legalább úgy fordúlt, hogy mindent látott.
Második babánk elbújt. Az arca elé tette a kezeit és a lábait is aztán amikor elkezdték rázogatni fogta magát és befele fordúlt. Nagy nehezen tudták csak megnézni.
Teljesen normális, hogy nem szeretik, ha cseszegetik őket.
Amikor mentem mindkettő volt a kislányom.
Azt hiszem először nem akar mozdulni. Utána a doki mondott dolgokat hogy mit csináljak hogy elkezdjen mozogni (pl köhögés), akkor beindult. Konkrétan boxolt a hasamban és ezt láttam, imádom:D utána meg nem lehetett leállítani.
Tehát lehet hogy csak épp pihizett. Vagy alapvetően egy nyugis baba, már a pocakban is van aki aktív, van aki passzív.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!