Milyen telen terhesnek lenni es februarban szulni? Hogy lehet az oltozkodessel boldogulni?
Szia!
Én jövő februárban fogok szülni,de vannak már nagyobbak,a legnagyobbat március végén szültem,de nem volt kis pocakom a téli hónapokban sem :-)
Egyetlen kismama cuccom volt,egy nadrág,amit Mikulásra kaptam a Páromtól. Kabátot az ismerősöktől szerváltam nagyobbat,amit össze tudtam cipzárazni nagy hassal is. A terhesség előtt a nagy hóban is sportcipő volt rajtam,terhesen csizma,kicsi sarokkal,ez elegendő volt ahhoz,hogy ne fázzak fel,de kényelmesen alacsony is volt. Előkerült a mindig utált cica nadrág,aminek elég bő a dereka. Előkerült a befőttes gumi is-a nem kismama nadrágokra azt tettem,így nem estek le rólam,mivel össze gombolni képtelenség volt. Igyekeztem oda figyelni hová lépek,de egy olyan helyen ahol javarészt baccák letakarítani a járdát,az utakat,ott még az óvatos léptek is sokszor megcsúszással végződtek,szerencsére nem estem egyszer sem,de sok,nagyon sok volt a majdnem!
Én inkább a baba miatt aggódom hogy februárban fog születni... a hidegben kivinni ha menni kell,meg fával fűtünk,és egyedül leszek itthon Velük....
Boldog babavárást és egészséges kisbabát!!
Üdv: 3 lányos
Ja,és igen,a pulcsik is mind jók voltak,persze utána egy -némelyiket ki kellett hajítani,mert annyira kinyúlt :-) Ugyan így voltam a nyári és őszi lányoknál a pólókkal :-)
Boldog babavárást és egészséges kisbabát!!
Üdv: 3 lányos
Szia!
Én januárban fogok szülni.
Szerencsére van egy szövetkabátom,ami amúgy is hatalmas,tegnap felpróbáltam és bízom benne,hogy nagy hassal is jó lesz.
Ruhákat pedig nézek olcsón a Vaterán és majd elmegyek turkálóba is. Sokat rákölteni nem akarok,de sajnos már most kezdem érezni,hogy feszülnek a régi ruháim...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!