Februárban szülő anyukák, hogy vagytok?
Szia!
Én február 28 körülre vagyok kiírva. Első baba, kisfiú lesz, a nevét még nem tudjuk, csak keresgetünk. 6,5 kilót híztam eddig, és teljesen jól vagyok, egyet leszámítva: az emésztésem. Amúgy is rossz volt, a terhesség alatt meg csak rosszabb. Mi már átrendeztük a lakást, kifestettünk, vannak babaruháink, babakocsink, bár ezeket mind az utóbbi 2 hétben szereztük be. Ti hogy álltok? És hogy vagytok?
hello
én február 24re vagyok kiirva. kisfiam lesz, Ádám. második babám, van már egy pont ma 18hónapos nagyfiam is.
mivel minden megvan nem kell sokat költeni most kelengyére:) babakocsit, butort,kádat s még nagyon sok mindent nem kell vennünk ugye. nagyfiu kap egy ifjusági ágyat(már hónapok ota nincsenek amugy sem fent a rácsok), a pici megörökli a rácsosat. valamint ami kell még uj textil pelusok, egy lázmérő etetőcumi,cumi ilyen apróságok,de ezeket csak januárban tervezem megvenni.
én eddig nem egész 3kg-ot hiztam. amugy minden ok, mostanában kezdek nyüglődni kicsit-hamar elfáradok ilyesmik. de a fiam mellett ugyanugy 100%osank kell lenni igy ha akarnám sem hagyhatom el magam:)már lassan a finishben vagyunk csajok, kitartás:)
Én vagyok az első kommentes. Én ma voltam cukor vizsgálaton, teljesen jó lett. 5,0 éhgyomori, és 5,8 a 2 óra múlva.
Az én nővéremnek van 3 fia, így mi is nagyon sok mindent kaptunk. Én sajnos már nem dolgozom, mert nem tudtunk megegyezni a főnökömmel, és felmondtam, mert kikészítettek idegileg. Idegbajos terhességet meg nem akartam semmiképpen. Itthon van egy kevés munkám (könyvelek), és igyekszem nem ellustulni :D Szerencsére elég aktív vagyok. Holnaptól jógázom is. Jár valaki jógázni? Egyébként én soproni vagyok, és itt is fogok szülni.
Sziasztok!
Én február 21-re vagyok kiírva, első baba, kisfiú lesz!
Nekem eddig elég sűrű volt a terhességem, elég rossz 12. heti uh, rossz kombi teszt, idegeskedés, amnio, 3 hét várakozás, majd kiderült, hogy nincs semmi baj. Kicsit fellélegeztem, most viszont kiderült hogy határértéken van a cukorterhelésem eredménye, így mehetek a kórházba tanácsadásra.
A sok idegeskedés miatt fogytam 3 kilót, majd amnio után a sok pihitől visszahíztam, és azóta még 2 kilót szedtem fel, de mind a hasamra ment, sőt a combomból fogytam is, az is a hasamra rakódott át. Már hatalmas hasam van, kb mint aki 8-9 hónapos, de nem bánom.
Amúgy fizikailag én elég jól viselem, nem terhel meg annyira, és amúgy is pörgős vagyok, eddig mindent ugyanúgy csinálok, mint előtte, de muszály, mert lakásfelújításon vagyunk túl (festés, bútorozás), a férjem kb állandóan dolgozik, így a rendrakás az én feladatom volt.
Mi még semmit nem vettünk, kaptunk rengeteg ruhát, játékot, amit kell és nagyobb dolog Karácsony előtt szeretnénk beszerezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!