Februárban szülő anyukák, hogy vagytok?
Szia! minden ok, inkább úgy mondanám,hogy tanulgatok,meg múlt szerdától itthon volt a férjem,úgyhogy nem nagyon neteztem. bejelöltelek iwiwen. nagyon jó a babaszobás kép!
a héten vizsgázok,szerda-csütörtök-szombat 2 db...úgyhogy bele kell húzni,aztán ha lement a vizsga,már neki állok a babaruhák kimosásának.te ezzel hogy állsz?mi most hétvégén vettük meg a csomag mini pelenkát meg popsitörlőt,kórházba, ma meg azt álmodtam,hogy 8,5 kg-os babám született...de pikk-pakk kicsúszott,csak aztán cipelni alig bírtam :)
valószínűleg jóval febr.10 előtt meg lesz a baby,most már kezd kicsit tényleg terhes lenni az állapot :),de nem vészes.te mennyit híztál eddig? én kb 7 kg-ot,de azt szinte mind pocakra,most 1.70 kg a baba,nem tudom,mekkora hasam lesz,ha ez még megduplázódik...
Szia!
Örülök, hogy jól vagy. Láttam, hogy megjelöltél, vissza is jelöltelek :) remélem sikerült a vizsgád.
8,5 kilós baba :O te jó ég! rémálom :D remélem az enyém nem lesz 3,5-től több. bár elég soványka szegény, tegnap voltam ultrahangon. pedig etetem :) én 8 kilót híztam eddig. úgy mindenhova. cici, fenék, comb, has. miért gondolod, hogy hamarabb meglesz? te hány hetes is vagy? jaja, ne is mondd. nekem is egyre rosszabb. múlt héten majdnem be kellett feküdnöm a kórházba, annyira keményedett a hasam. mint utólag kiderült, kicsit megerőltettem magam, és lenmagot sem szabad ennem. Azóta sem voltam wc-n :S de már most erősen majd szét durranok. mikor amúgy is furcsa, hogy súlya van a hasamnak :O én még nem mostam. majd januárban. jövő héten elutazunk a szülőkhöz Borsod-Hajdú-Biharba, majd január 2-án jövünk haza. utána én is összepakolok, meg elkezdek készülni. sose lehet tudni... na jó légy, vigyázz magatokra :)
Szia! 1 vizsga kipipálva,ma lesz még,meg szombaton 2. én pont ma vagyok 32 hetes...hihetetlen :) remélem az én babám se lesz nagyon nagy,bár múltkor az UH-s doki azt mondta,hogy nem lesz kis feje(remélem azért nem fogok beleszakadni...) és a 30.héten volt majdnem 1,7 kg,ha ez még duplázódik,akkor az elég is lenne.én is most tartok 8 kg-nál,rám most kezd fenékre-cicire is menni,de nem baj,nehezen hízó alkat vagyok,most legalább van mit fogni :) én a jövő héten már kimosok,összerakom a csomagot.azért gondolom,hogy előbb jön,mert szerintem akkorra már olyan hasam lesz,majd szétdurranok... :)
nekem az emésztésem elég jó,de bevált pl.az alma,ha megettem 2-3szemet,másnap jó volt,aztán engem még a pattogatott kukorica is meghajt,de sokan mondják a lekvárt,aszalt gyümölcsöt,meg lehet is kapni valami hashajtót,csak azzal óvatosan,nehogy hozzászokj. nálatok apás szülés lesz?mi azt tervezzük. mi lesz a baba neve? a miénk Zsombor.kicsit várom már,hogy szüljek,mert mostmár kényelmetlen a nagy pocak,aztán meg lehet,hogy az fog hiányozni. vigyázzatok magatokra,jó rokon látogatást!
Szia!
Sikerültek a vizsgák? Hogy vagytok? Alig várom hogy vége legyen az ünnepeknek. Utálom ezt a sok kaját. De neked akkor jót tesz :)
Hazaértünk szerencsésen, vagy dögunalom, vagy rokon rokon hátán. Voltunk 4D-n, raktam fel pár képet az iwiwre.
Vigyázz magatokra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!