Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Februárban szülő anyukák,...

Februárban szülő anyukák, hogy vagytok?

Figyelt kérdés
Én február 9-10-re vagyok kiírva. ti mikor veszitek meg a kelengyét? mi lesz a baba neve? mennyit híztatok? hogy vagytok? hanyadik baba? hogy viselitek?
2011. nov. 15. 20:03
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:

Szia! Mi még mindig a családnál. Kicsit visszább vettem a kajálásból,így most egész jól elvagyok. Én már régen bogár vagyok :D tiszta szenvedés az ágyban forgolódás. Meg a légszomj. Egyébként is hiperkinetikus keringésem van,most meg ugye a sok vér dolgozza a szivem rendesen... Igyekszem sokat pihenni,de nem megy nekem ez a sok fekvés. Jövő héten mi is megyünk haza végre, én is összepakolom a táskám. Bár én még csak szombaton leszek 31 hetes. Pont most olvastam, hogy a terhesség utolsó heteiben még rémálmok is fognak gyötörni ;) a hátfájásról meg ne is beszéljünk. Ami a sok pihenéstől-fekvéstől csak rosszabb.

Szilveszterkor én nem megyek sehova, a párom megy buliba, én már nem bírom a zajos, füstös helyeket. Tiszta rosszul vagyok a cigifüsttől, pedig 18 évig cigiztem. Meg a zaj is idegesít már. Ő meg hagy menjen.

Nem sokat híztál, én most tartok 9,5-nél. Ez a hülye rendszer sosem küld értesítőt, ha válasz jön.

Ha addig nem írnánk, érezzétek jól magatokat a buliban, és nagyon boldog új évet kívánok!

2011. dec. 28. 19:44
 32/32 A kérdező kommentje:
Szia! Érzed a meleg frontot? én nagyon...alacsony vérnyomás, a szivem meg úgy kalapál, 95-ös a pulzusom...nekem se nagyon megy a pihenés,meg fekvés,hetek óta minden éjjel felébredek,frissen,fitten,általában wc-re kell menni,de van,hogy majd meghalok szomjan vagy éhen...a gyomorégésről meg ne is beszéljünk,akármit eszek,mindentől ég,úgyhogy a Salvus vizet meg a Rennie-t felváltva eszem,nassolás helyett kb :)rémálmok? az a múltkori 8,5 kg-os gyerek álom annak mondható már?én lelkileg nagyon labilis vagyok mostanában,férjem is itthon van most huzamosabb ideig,és hogy most türelmetlen-e vagy bepánikolt,nem tudom,nem bír itthon lenni,állandóan mehetnékje van,sokat kimarad,már mondtam is neki,hogy a szülésre se jöjjön be,végig csinálom azt is egyedül,ahogy az egész terhességet.mindenki lelki bajával foglalkozik,de az enyéimről tudomást sem vesz,pedig vannak bőven.nem érzem már jól magam a bőrömben,nem birok,félek kicsit a szüléstől is,meg ami utána jön, és ahogy mostanában viselkedik,azt érzem,hogy nagyon korai neki még a gyerek...nálunk ő sürgette a babát,mert már 33 éves,én 22évesen még bőven ráértem volna,meg mióta házasok vagyunk,annyira biztosnak érez maga mellett,hogy bármit csináljon,kitartok mellette...és ezért nem figyel annyira oda a dolgokra,zavar az is,hogy szivesen kijárnék én is emberek közé,de nyilván nem megyek a füstös kocsmába,és azt érzem,hogy neki ez tök jó,hogy itthon ülök biztonságban, ő meg élheti világát...hú,tényleg nagyon negatív vagyok,bocs,hogy rád zúdítom ezeket,nem is ismerjük egymást...na megyek,megyünk a keresztfiamhoz,majd ő felvidít(mondanom sem kell,hogy anyósoméknak eszükbe se jut,hogy nem kéne bent cigizni mellettem....) szia,vigyázz magadra,buék!
2011. dec. 29. 12:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!