Februárban szülő anyukák, hogy vagytok?
Szia! Mi még mindig a családnál. Kicsit visszább vettem a kajálásból,így most egész jól elvagyok. Én már régen bogár vagyok :D tiszta szenvedés az ágyban forgolódás. Meg a légszomj. Egyébként is hiperkinetikus keringésem van,most meg ugye a sok vér dolgozza a szivem rendesen... Igyekszem sokat pihenni,de nem megy nekem ez a sok fekvés. Jövő héten mi is megyünk haza végre, én is összepakolom a táskám. Bár én még csak szombaton leszek 31 hetes. Pont most olvastam, hogy a terhesség utolsó heteiben még rémálmok is fognak gyötörni ;) a hátfájásról meg ne is beszéljünk. Ami a sok pihenéstől-fekvéstől csak rosszabb.
Szilveszterkor én nem megyek sehova, a párom megy buliba, én már nem bírom a zajos, füstös helyeket. Tiszta rosszul vagyok a cigifüsttől, pedig 18 évig cigiztem. Meg a zaj is idegesít már. Ő meg hagy menjen.
Nem sokat híztál, én most tartok 9,5-nél. Ez a hülye rendszer sosem küld értesítőt, ha válasz jön.
Ha addig nem írnánk, érezzétek jól magatokat a buliban, és nagyon boldog új évet kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!