Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Februárban szülő kismamik, ti...

Februárban szülő kismamik, ti hogy álltok a szüléshez, izgultok, féltek, vagy alig várjátok?

Figyelt kérdés

Tegnap voltam szülőszoba látogatáson, szép modern, van benne kád, labda, de valahogy nem sok kedvem van az egész szüléshez, ott kínlódni 10-12 órát, közben meg hol ez, hol az majd ott turkál az emberben.

A dokit viccesen meg is kérdeztem bikinit vigyek a szüléshez? Tök ciki hogy ott lesznek körülöttem 2-3-an, felöltözve, én meg megszetelenül fürödjek. Azért nálam van egy határ hogy kik előtt vetkezem, hiába természetes dolog a szülés, valahogy most úgy elment az egésztől a kedvem :(

2009. febr. 3. 10:34
 1/10 anonim ***** válasza:
Nos valahol egyetértek veled mert én is szégyenlős vagyok és még az orvosoktól is félek,de valahogy úgy próbálom felfogni a dolgot,hogy ez az élet rendje és nem magamért hanem a babómért teszek mindent amit ott teszek.Beleértve a szenvedést is.De a szüléstől én is rettegem de túl leszünk rajta:)Én már nagyon várom:)Könnyű szülést neked:)36 heteske
2009. febr. 3. 10:53
 2/10 anonim ***** válasza:
Én febr. 21-re vagyok kiírva, már alig várom (igaz nagyon izgulok is, pedig nem az első) számolom vissza a napokat, és készülődöm 1000-el :-)))
2009. febr. 3. 10:55
 3/10 anonim ***** válasza:

Szia, én febr. 20-ra vok kiirva. Nem nagyon foglalkoztat most a szülés kérdése. Feleslegesen nem akarom magam stresszelni. Néha eszembe jut persze, de szerencsére annyira nem tudok semmit az egészről, hogy most még nem izgulok annyira, plusz én az a fajta vagyok, hogy majd inkább már ott a helyszínen ha aktuális lesz. Na arra kíváncsi leszek hogy mit fogok művelni :)

Könnyű szülést!

2009. febr. 3. 11:01
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Igaz, en kulfoldon elek, de itt nem kell mesztelenul vajudni meg szulni, persze ugy is lehet. Itt is van kad, labda, meg minden ami kell, de max a szuleszno es a parom van ott velem a vajudaskor.

En amugy mar nagyon varom, februar 7-re vagyok kiirva. Az egyetlen dolog, amit cikinek erzek, hogy hat ugye szuleskor johet szeklet is. Az milyen mar! De ez is teljesen normalis, nem ezzel foglalkoznak az ott segedkezok.

Ezeken a gatlo, negativ erzeseken probald magad nagyon gyorsan tultenni, mert bizony emiatt tagulhatsz lassabban, hiszen kenyelmetlenul erzed magad. Ha itt az ido, csak magadra es a babadra koncentralj, minden negativ gondolatot ki kell zarni. Konnyu szulest kivanok!

2009. febr. 3. 11:01
 5/10 anonim ***** válasza:

Én is szégyenlős vagyok, de minden szégyenérzetem elmúlt, nem volt jelen a szülésemkor!!! És ha nem akarsz kádba feküdni, akkor nem kell! Mindössze egy hálóing volt rajtam, vajúdás alatt folyamatosan folyt belőlem az, ami, de semmi sem érdekelt, csakhogy minél hamarabb túl legyek rajta!!

Könnyű szülést kívánok!!

2. terhesség, 34 heteske

2009. febr. 3. 11:14
 6/10 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Én mára vagyok kiírva, de semmi...Már ott tartok,hogy levetkőztem az összes gátlásomat, mert csütörtök óta durván fájok..szóval már mindegy,hogy hogy csak valahogy....

Mindenkinek könnyű és szép szülést kívánok! Szorítsatok,hogy ma a kórházban éjszakázzak:-)))))

ÜDv:-)40.heteske

2009. febr. 3. 11:20
 7/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, mindenkinek nagyon de nagyon könnyű, s gyors szülést kívánok!!!!!!!
2009. febr. 3. 11:51
 8/10 anonim ***** válasza:

Szia, én szorítok, hogy a kórházban töltsd az éjszakát.

Én péntekre, 6-ra vagyok kiírva, de semmi panaszom. A gátlasaimat nekem is majd le kell vetkőznöm, de azt hiszem, ott és akkor nem fog érdekelni. Hálóingben lehet vajúdni, csak a zuhanyzáshoz kell levetkőzni, de nem lesznek ott idegenek és láttak már meztelen nőt, nem egyet. Ti a borotválást megoldottátok otthon? Én egy kicsit ezért vagyok inkább szégyenlős...

2009. febr. 3. 13:15
 9/10 anonim ***** válasza:

Na az én szülésem milyen volt! 12 órát vajúdtam, közben végig bugyi(K)ban és melltartóban, hálóingben voltam:))

Hiába mondták, hogy vegyem már le, én csakazértis abban voltam, anyu volt a bugyifelelős :))

Amikor meg jött a "turka", férjem mindig kiment.

Na de aztán! Mielőtt vittek volna a műtőbe (császár lett végűl), hát nem akarok hazudni, de voltak bent vagy 8-an, ott vetkőztettek le tök pucérra...majd vittek a műtőbe, elég sok idő eltelt mire letakartak.

Na ehhez most nekem sincs sok kedvem.

De túlélhető.

Könnyű szülést kívánok mindenkinek!

30 heteske

2009. febr. 3. 15:33
 10/10 anonim ***** válasza:

Szia! Február 13.-ára vagyok kiírva, de mindenki már 10.-ét számolt, ami igazából mindegy is, hiszen a babám egészséges és majd jön ha szeretne... Dr, Szécsényi István a doktorbácsim, nagyon kedves és csodálatos a hozzáállása a dolgokhoz, alig vannak előtte gátlásaim. Az egyik válaszoló kérdésével kapcsolatban, (aki a székelés miatt aggódik) csak annyit tudok mondani, hogy én kérni fogok beöntést, bármilyen kellemetlen is, mert attól kiürülök és megelőzöm hogy ciki helyzetbe kerüljek. Tudom, hogy minden, amit mi ott cikinek érzünk a körülöttünk lévő ápolóknak és orvosoknak mindennapos és természetes, de nekünk egyszeri és megismételhetetlen...

Már nagyon megölelném a kisbabám:) R

2009. febr. 8. 15:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!