Vannak itt 2012. februárjában szülő kismamik?
Szia
Én 15. hétben vagyok, és február 26-ra vagyok kiírva.
Nekem eléggé alacsony a vérnyomásom, és a hemoglobin szintem, így nem túl jól viselem, de jobb lesz idővel:)
Debrecenben fogok a kenézyben szülni.
és te?
15+4 vagyok. Van egy másfél éves kislányom, aki császárral született. Most nem nagyon szeretnék császárt, de majd meglátjuk...
Február 26-28.-ra vagyok kiírva. Nem egyértelmű a baba kora. A lányom 2010 február 17.-én született, vele márc. 1-re voltam kiírva. Szerintem ez a baba is korábban jön majd.
egyelőre Bp.-en a Szent Imre kórházban akarok szülni. Fogadott orvosom egyelőre nincs. Szülésznőt szeretnék fogadni, csütörtökön derül ki, hogy így működik-e a dolog, mert lakhely szerint nem ehhez a kórházhoz tartozom.
17.hétben járok- 16+4nap.
február 15re vagyok kiírva
TÖkjól vagyok! Minden értékem szuper. :)
SZent Imrében szeretnék szülni Pesten, de kecskeméti vagyok.
Orvosom Dr. Tasi Róbert.
Egyébként a harmadik baba, két kisfiam van, és ők is a Szent Imrében Tasi dokibácsinál születtek.
Még nem tudjuk a baba nemét. Vágyunk egy harmadik kispasira, de egy kislánynak is ugyanúgy örülnénk! :)
Minenkinek jó babavárást!
Az egyik kismamával a válaszadók közül, még lehet találkozni fogunk!! ;)
Én Január végére vagyok kiírva(január 26):)
20 hetet töltöm pont ma:) Én nagyon jól vagyok, bár a 12. héten kórházban voltam, kiszáradtam a sok hányás miatt:(:))
Nekem kisfiam lesz, Tamásnak fogják hívni, az apukája után:)
Ti tudjátok már a nemét a babátoknak? Hogy fogják hívni őket??:)
15 hetes 5 naposak vagyunk, február 20-26 körülre vagyunk kiírva. A kezdeti sok-sok émelygés és gyomorgés, meg állva elalvás után most kapok új erőre, klasszul vagyok. Ma megyek tornázni is végre. Reményeim szerint Szegeden a klinikán szülök, orvosom Dr. Márton Virág.
Nem tudom a nemét, az UH-n én lányt láttam, de nem én vagyok a szonográfus :).
szisztok,
én január 20.-ra vagyok kiírva, most vagyok 20+3 hetes. van már egy kisfiam, ő decemberben lesz 3 éves. a terhességem 12. hetéig veszélyeztetett voltam, mert véreztem, előtte vetélésem is volt, de már minden oké szerencsére. a II. Női Klinikán fogok szülni, ahol a kisfiamat is, ugyanannál a dokinál, Dr. Paragi Péternek hívják, én meg voltam vele elégedve.
ja igen, most kislányom lesz. a 18. heti genetikai és az utána lévő 4D-s UH, amin voltunk is megerősítette, még képünk is van a nuniról.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!