2012 februárjában Székesfehérváron szűlő Kismamák vannak itt?
Inkább január vége, azt hiszem. Bár február 1-re vagyok kiírva, de egy héttel nagyobb a fiam.
Te mikorra vagy kiírva?
Február 9-re.
Nálam inkább később fog jönni,mert az első is késett 2 hetet.
Hogy vagy?Ki a dokid?
Aránylag jól vagyok, már amennyire egy virgonc kétéves mellett jól lehet lenni. :) Kicsit többet kellene pihenni.
A derekam, csípőm kezdett el fájni eddig, meg reggelre borzasztóan bedagadnak a kezeim.
Te hogy vagy?
Nem fogadtam dokit, mert a lányomnál fogadtam Pesten, és nem mondanám, hogy sokra mentem vele. Gondolkodtunk rajta sokat, és úgy döntöttünk, hogy azt a pénzt inkább a gyerekekre költjük.
Nekem valószínűleg előbb jön a fiam, mert egy héttel nagyobb, de akárhogy is nézem, sokkal nagyobb, mint a nővére volt (kislányom még két évesen is csak 10,5 kg). A hasam is. A cipő bekötésével, meg a borotválkozással is vannak kisebb nehézségeim. Azért tükörből egész' jól megy. :D
Te kit fogadtál meg? Szülésznőd is lesz?
Kicsit félek, én nem nagyon ismerem a fehérvári kórházat, de körzetileg Szfvárhoz tartozunk, szóval nincs mit tenni.
Az előző gyerekedet is ott szülted?
Én 2011 márc. 8-ra vagyok kiírva, de mondtak már febr.22 is.
Hát kíváncsi leszek a tényleges napra.(kislány lesz):)
Sziasztok!
Február 4-re vagyok kiírva,de szerintem már januárban babázunk. Második gyerkőc lesz,7 év különbséggel. Már régen befordult,és szerintem egy ép szervem nem maradt a közelében :)
Van fogadott orvosom,de nagyon félek a szüléstől. Remélhetőleg sima ügy lesz,mint az első! Már nemsokára babázhatunk :)
2010-11-28 12:56 újra.
Sziasztok!
Én január 22-én megszültem, császárral, mert komplikációink voltak. Nem volt orvosom, de az idősebb Orosz doktor és a Kalamász doktornő műtöttek, és nagyon-nagyon elégedett vagyok.
Ti hogy vagytok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!