2012 februárjában Székesfehérváron szűlő Kismamák vannak itt?
Gratulálok Kismama!
Második babám nekem is január 22.-én született!
Hogy vagy?múlik a műtét?
De jó!:)) Az én fiam duplázott mindent, 2011. 01. 22-én 01:11-kor született, 3,44 kg volt és 55 centi. 11, 22, 44, 55. :D
Nagyon jól sikerült a műtét, már két nap után alig fájt. Azóta eltelt két hét, és szinte semmi panaszom. Vígan csinálok mindent, picit érzékeny.
Ez egyébként nagyon meglep engem, mert a lányommal 3 hétig sírtam a fájdalomtól, ha fel kellett kelni.
Akkor fogadtam dokit, most nem. Hmmm... mi a tanulság? Vannak még lelkiismeretes orvosok.
Te/Ti hogy vagytok?
Kíváncsi vagyok, a többiekkel mi újság! Jelentkezzetek!
Sziasztok, én március 7-re vagyok kiírva, én is Fehérváron fogok szülni. Dokit nem fogadtunk, szülésznőt viszont igen.
Kíváncsi vagyok mikor jön el a nagy találkozás, mert mindenki azt mondja, hogy elöbb meglesz a kisfiam, de szerintem már csak azért sem....talán még rá is húz inkább! :-D
Az elmúlt 3 napban iszonyatosan bedagadtak a bokáim és a kezeim is....nem tudom hogy ez jelent-e valamit...?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!