Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » 2012 februárjában Székesfehérv...

2012 februárjában Székesfehérváron szűlő Kismamák vannak itt?

Figyelt kérdés
2010. nov. 27. 21:43
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Gratulálok Kismama!

Második babám nekem is január 22.-én született!

Hogy vagy?múlik a műtét?

2011. febr. 4. 16:13
 12/14 anonim ***** válasza:

De jó!:)) Az én fiam duplázott mindent, 2011. 01. 22-én 01:11-kor született, 3,44 kg volt és 55 centi. 11, 22, 44, 55. :D

Nagyon jól sikerült a műtét, már két nap után alig fájt. Azóta eltelt két hét, és szinte semmi panaszom. Vígan csinálok mindent, picit érzékeny.

Ez egyébként nagyon meglep engem, mert a lányommal 3 hétig sírtam a fájdalomtól, ha fel kellett kelni.

Akkor fogadtam dokit, most nem. Hmmm... mi a tanulság? Vannak még lelkiismeretes orvosok.

Te/Ti hogy vagytok?

Kíváncsi vagyok, a többiekkel mi újság! Jelentkezzetek!

2011. febr. 4. 18:00
 13/14 anonim válasza:

Sziasztok, én március 7-re vagyok kiírva, én is Fehérváron fogok szülni. Dokit nem fogadtunk, szülésznőt viszont igen.

Kíváncsi vagyok mikor jön el a nagy találkozás, mert mindenki azt mondja, hogy elöbb meglesz a kisfiam, de szerintem már csak azért sem....talán még rá is húz inkább! :-D

Az elmúlt 3 napban iszonyatosan bedagadtak a bokáim és a kezeim is....nem tudom hogy ez jelent-e valamit...?

2011. febr. 11. 20:58
 14/14 anonim ***** válasza:
Sziasztok 2011 01-03 20:21 vagyok.Végül február 20-án folyt el a magzatvíz(mégis kihúztuk). Sajnos császár lett a szívbetegségem miatt(amivel már egyébként szültem természetes úton). Kalamász doktornő műtött, és nagyon nem voltam vele megelégedve, mert flegma volt és lekezelő, és műtét után kétszer volt bennt nálam megnézni, a varratokat sem ő szedte ki, mert nemért rá, de a lényeg,van egy csodaszép egy hónapos kisfiam,és már nem érdekel a doki:-))
2011. márc. 23. 07:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!