Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 14 én meg történt az aktus...

14 én meg történt az aktus olvastam a megtermékenyülés és a beágyazódási idő kb 15 nap de nekem e hónap 23án kell meg jönnie magyarul termékenyülés után meg jöhet a mensim ha még nem történt meg a beágyazódás?

Figyelt kérdés
Ui: már nagyon szeretnénk kis babát

dec. 19. 18:30
1 2
 1/12 babyboom567 ***** válasza:
100%
Minden bántás nélkül, előbb tanuld meg,hogyan működik a női test, aztán vállalj gyereket.
dec. 19. 18:33
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Az egyesnek igaza van. Nem az aktus ideje a fontos, hanem hogy ovukor legyetek együtt. Ha neked 23-án kekk megjönnie, akkor abból kivonsz 14-et és akkor volt ovud. +-2nap.

Konkrétan jócskán ovu után voltatok együtt, abból nem lesz baba, hacsak nem voltatok korábban is együtt.

Ovu nélkül nincs terhesség.

dec. 19. 18:40
 3/12 anonim ***** válasza:
93%

Mert kultúr emberek nem a falra/függönyre csapják ki. Nálatok úgy szokás?:) Mert akkor ne csodálkozz, ha nem lesz belőle gyerek.

Nem az egyes voltam amúgy, de ez a kommment azért kiverte a biztosítékot:D

dec. 19. 18:49
 4/12 A kérdező kommentje:

5 azért vagyunk itt tudtommal hogy egymást segítsük! Nem azért

hogy egymással kötözködjünk!:D illetve nem látszik rajta kulturált😆

Ui: nálatok lehet így szokás nálunk nem. úgy tudom az ovu meg várja azért kérdeztem. De ilyen parasztot mint te vagy na az viszont kevés 😉

dec. 19. 18:58
 5/12 anonim ***** válasza:
97%
Kedves kérdező! Nagyon primitív vagy! Bocs, de ezt olvasni os fájt.
dec. 19. 19:07
 6/12 anonim ***** válasza:
97%
Mit vár meg az ovu? 😳
dec. 19. 19:19
 7/12 anonim ***** válasza:
97%

Mit vár meg az ovu?

Nem vár még semmit. Az van, kb ugyanakkor mindig. Ha akkor "nem csapja a pasid a falra", esélyes a baba. Előtte, utána csak a remény van.

dec. 19. 19:25
 8/12 anonim ***** válasza:
95%
Jézus Isten, ennyi ésszel és ilyen stílussal köveket se vállalj, ne gyerket.
dec. 19. 21:51
 9/12 anonim válasza:
A fogamzás 5-7nap a beágyazódás el tarthat akár 5 napig is
dec. 20. 16:13
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Tök mindegy kinél mennyi idő a beágyazódás meg miegymás. Ovu előtt vagy ovukor kell együtt lenni. Abból lehet baba.

Ti ovu után voltatok együtt, így nem lesz belőle baba, hacsak nem csúzott az ovu, mert akkor van remény, de akkor nem is 23-ára fogod a mensid várni, hanem annyival későbbre amennyivel később lett ovu.

Egyébként az ovu nem vár meg senkit és semmit, nagyjából 12 órán át termékenyülhet meg a petesejt. A SPERMIUM tud várakozni ovu előtt normáls esetben max 2 napot, extrém esetben 5-öt is, de az olyan ritka, hogy felesleges számításba venni.

Szóval a lényeg, ovu utáni együttlétből nem lesz baba.

dec. 20. 16:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!