Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Igaz az ha a kismama végig...

Igaz az ha a kismama végig fekszik a terhessége alatt akkor a baba is tul nyugodt lesz?

Figyelt kérdés
Akinek fekudnie kellett sokat annak milyen lett a baba/gyerek?
tegnap 18:10
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem
tegnap 18:13
 2/13 anonim ***** válasza:
89%
Az ezotéria rovatban írd ki ezt a kérdést!
tegnap 18:18
 3/13 anonim ***** válasza:
81%
Nem, sőt hátrányos lehet a magzatra nézve ha az anya nem mozog, mivel így a magzatot sem éri elég taktilis inger. Emiatt születése után simán lehet, hogy sírósabb, a környezetére érzékenyebb baba születik. Úgy tudom a szenzorosság kapcsán is felmerül az anya mozgásszegény életmódja.
tegnap 18:21
 4/13 anonim ***** válasza:
79%
A te logikád alapján, amit csinál az ember terhesen, összefüggésbe lenne a gyerek későbbi viselkedésével, milyenségével? Szóval ez úgy marhaság, ahogy van. Pl. ha szeretkezel akkor a gyerek korán fog önkielégiteni? Ha sokat eszel, a gyerek zabagép lesz? Ha sokat dolgozol, akkor mi lenne belőle?
tegnap 18:28
 5/13 A kérdező kommentje:
Ez nem az én logikám,hanem ezt így hallottam..én nem allítottam,hogy ez igaz,szimplán kíváncsi vagyok a tapasztalatokra ennyi! Ne kötekedj légyszives!
tegnap 18:30
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Akkor elnézést kérek, de felejtsd el ezt a baromságot!
tegnap 18:32
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Elég sokat kellett feküdnöm terhesség alatt. A fiam örökmozgó.
tegnap 18:35
 8/13 anonim ***** válasza:
Nem, de miért lenne igaz? Ugyanaz, mint a #7. Bár, én kb.26.héttől pörögtem.
tegnap 19:31
 9/13 anonim ***** válasza:
Az első trimeszterben ugyan nem feküdtem, de alig tudtam mozogni, mert a vérnyomásomat (ami amúgy is határeset) méglejebb vitte. Alig volt erőm, plusz szédültem, ájulás határon voltam. Aztán az rendeződött, volt pár jó hetem. 30hetesen veszélyeztetett lettem, pihenés (de még nem fekvés), 32 hetesen elkezdett nyílni a méhszáj, szigorú ágynyugalom. 33hetesen befektettek "fenyegető koraszülés" diagnózissal visszatartásra (kinyílt méhszáj, fájások). 36 hét 2 napig sikerült húzni, szerencsére egészséges lett. Azt a 3 hetet végig ágyban voltam, mosdóba meg zuhanyozni kelhettem fel. A gyerekem egy örökmozgó duracell nyuszi lett, sose volt jó alvó, mindig megy, pörög. Már 7 éves múlt, a sport lett a "megváltás", hogy valamennyire letudjuk fárasztani. Szóval messze nem jött be.
tegnap 19:53
 10/13 anonim ***** válasza:

Ez alapján a logika alapján ha valaki sokat jön-megy, akkor nyughatatlan lesz a gyerek? Én a 38.hèten még a homokozó szélén ültem az unokahúgommal mert tesóm kórházban volt, minden nap jöttünk mentünk, mégis nyugodt babám van.

"Ez nem az én logikám,hanem ezt így hallottam..én nem allítottam,hogy ez igaz,szimplán kíváncsi vagyok a tapasztalatokra ennyi! Ne kötekedj légyszives!"

Amúgy bocsi, de ha nem gondolod, hogy van benne valami (márpedig baromság az egész), akkor nyilván hiszel benne , szóval...🤷‍♀️

tegnap 19:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!