Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Dohányzás terhesség elején...

Dohányzás terhesség elején NEM TUDTAM ROLA!! LEHET BAJ?

Figyelt kérdés

Sziasztok , nagyon rosszul érzem magam mert tegnap derült ki hogy 6-7hetes kismama vagyok,szivhang van crl 5 mm

Viszont későn derült ki és eddig elég zűrös életmódot éltem , 2 kislányom van nagyon beteg volt az egész család , sokat dohányoztak sajtón kvt is 3/nap biztos ittam , fát hordtam minden

Terhesség azért derült ki későn mert nem figyeltem arra hogy késik (beteg gyerekekkel és férjemmel voltam elfoglalva) és mivel én is beteg voltam így a tüneteket is arra fogtam a hányingert és minden mást , aztán vasárnap reggel tűnt fel hogy hát mi is van ,tegnap el is mentem orvoshoz es minden rendben a babával

De legjobban azért aggódom mert teljes erővel dohányoztam napi egy doboz iqos , első két terhességnel letettem max a kisebbemmel ha már meghaltam érte a ferjemebol kértem 1-2 slukkot azt is nagyon max szerintem 1-3 hetente 😢😢 valaki segítsen valami válasszal ,köszönöm

dec. 5. 18:50
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Most meg nem gaz,de kesobb terhesseg alatt nem kene. Szokj le, aztan ennyi.
dec. 5. 19:04
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem lesz baja a babának, de tedd le mihamarabb. Rengetegen járnak így, plusz van aki még ivott is mikor nem tudta hogy babás és egészséges babája lett. Ne idegeskedj ezen, csak tényleg hagyd abba a dohányzást
dec. 5. 19:29
 3/5 anonim ***** válasza:
62%
Ez tök szívás amúgy, mert nem elég, hogy terhes vagy, még az elvonással is szembe kell nézni.
dec. 5. 19:44
 4/5 anonim ***** válasza:
26%
Aki nem volt aktív dohányos ezt úgysem érti. De egyébként én végig cigarettáztám terhesség alatt sajnos mert terhesség alatt nagyobb sóvárgást éreztem utánna mint bármi más után bármikor.. (NE KÖVESD A PÉLDÁM), a picinek semmi baja nem lett. Nyugi.
dec. 5. 20:26
 5/5 anonim ***** válasza:
Semmi. Én tudtam róla és 6hetesen tettem le 27év után. Rohadt nehéz, minden nap rágyújtanék, de persze nem fogok. Semmi baj nem lett. Te is utána járhatsz annak, mit okoz, de nem most. Ha nem szívsz többet, semmi haja nem lesz, bármivel is fognak itt riogatni. Ha nem hiszed, kérdezd meg az orvost.
dec. 5. 21:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!