Dohányzás terhesség elején NEM TUDTAM ROLA!! LEHET BAJ?
Sziasztok , nagyon rosszul érzem magam mert tegnap derült ki hogy 6-7hetes kismama vagyok,szivhang van crl 5 mm
Viszont későn derült ki és eddig elég zűrös életmódot éltem , 2 kislányom van nagyon beteg volt az egész család , sokat dohányoztak sajtón kvt is 3/nap biztos ittam , fát hordtam minden
Terhesség azért derült ki későn mert nem figyeltem arra hogy késik (beteg gyerekekkel és férjemmel voltam elfoglalva) és mivel én is beteg voltam így a tüneteket is arra fogtam a hányingert és minden mást , aztán vasárnap reggel tűnt fel hogy hát mi is van ,tegnap el is mentem orvoshoz es minden rendben a babával
De legjobban azért aggódom mert teljes erővel dohányoztam napi egy doboz iqos , első két terhességnel letettem max a kisebbemmel ha már meghaltam érte a ferjemebol kértem 1-2 slukkot azt is nagyon max szerintem 1-3 hetente 😢😢 valaki segítsen valami válasszal ,köszönöm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!