Terhesség legelején dohányzás?
"Nincs összeköttetés" mindig jól szórakozom ezen. Honnan szeditek ezt amúgy? Mégis kinek a méhébe ágyazódik akkor be az a blasztocita...?
Kérdező, ne aggódj, semmi gond nem lesz. Most leteszed és annyi.
Nem. Ilyenkor mindent vagy semmit elv érvényesül. Vagy elmegy, vagy nem lesz baja.
Ez a cigi ellenesség amúgy meg nagyon túl van tolva. Nyilván terhes nő ne cigizzen, de pár nap alatt nem okoz semmi visszafordíthatatlant egy pár millis embrióban.
Én amúgy 6 hetesen tettem le. Még csak meg se kérdezte egyetlen orvos se, hogy dohányzom-e. Minden eddigi vizsgálat szerint makk egészséges, de ha nem lenne, biztos nem azért, mert az anyja sejt korában pár napig cigizett. Kb.száz másik káros behatás ér addig minden terhes nőt, akármilyen óvatos.
1-es szerintem szarkasztikus volt.
Napi 2-3 szál nem tesz akkora kárt, de nem árt azt sem letenni.
Nyilván nagy baja nem lesz, de azért felnőtt embertől annyi igazán elvárható lenne, hogy
1) tervezetten essen teherbe
2) tervezett terhesség előtt lerakja a bagót.
Kedves 7-es!
Hallottál már arról, hogy az óvszer sem 100%? Na, ez történt a férjemmel, akivel még 1 évet várni szerettünk volna. Ennyi! De köszi az előítéletet!
A többieknek köszönöm a válaszolat!😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!