Kismamák! Akik terhesség miatt szoktatok le a cigiről, mennyi idő után múlt el az "úgy rágyújtanék" vágy?
Tudom, van, aki rosszullét miatt nem is kívánja, most nem őket kérdezem. Arra gondolok, amikor óránként többször vagy akár folyamatosan eszedbe jut, hogy elszívnál már egy cigit, nem arra, amikor csak hébe-hóba.
Azért itt kérdezem, mert aki más miatt szokott le, az legfeljebb visszaszokik, ha nem megy, de terhesen az nem opció.
Bevallom, a pozitív teszt után még elszívtam 1 szálat.
Azóta nem is jut eszembe, valahogy nekem ez szerencsére könnyen ment. Olyan szempontból jut csak eszembe, hogy hm, régen séta közben itt cigiztem. Vagy régen xy kávézónál a teraszon cigiztem a kávé mellé.
Vegig a 9 honapon keresztul folyamatosan kivantam, de nem szivtam persze egy szalat se. Az elso 2 honap volt a nagyon nehez, utana lett kicsivel konnyebb, de nem szamottevoen, szornyen ra akartam gyujtani.
Sajnos szules utan vissza is szoktam, amint mar nem szoptattam.
15 hónapja raktam le, de a mai napig van, hogy “úgy rágyújtanék”.
Amikor már elviselhető volt a sóvárgás, az kb. 3-4 hónap után volt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!