Nahyon nem leszek népszerű a kérdésemmel, de dohányos kismamák, mennyire volt nehéz a leszokás??
Ezért érdemes már a pozitív teszt előtt letenni. De most már ez van, kénytelen leszel kibírni ha nem akarod mérgezni a gyerekedet.
Egyébként az első 1 hét a pokoli nehéz, ha azon túl vagy onnantól napról napra könnyebb lesz (még akkor se lesz könnyű, de minél régebben gyújtottál rá utoljára, annál kevésbé kívánod majd :) ).
Kitartást! Foglald el magad valamivel, rágózz, tereld el a figyelmed. Aztán majd idővel jobb lesz. Csak ne gyújts rá, ne szívj egy slukkot se, mert kezdheted előről a folyamatot (tapasztalat).
Iqos-bán az a rossz,hogy a mai napig nem tudják mi van igazából benne,ezért veszélyesebb mint a sima cigi. A6 q pár teszt ami volt azt is a gyártó csinálta. Rosszabb mint a cigi.
Ezt kiemelném belőle:
". A füstben magas koncentrációban lehetett kimutatni finomszemcsés anyagokat, karcinogén acetaldehidet, potenciálisan karcinogén akrilamidot, sőt, a hevítés ellenére még kátrányt is tartalmazott. A University of California, Riverside egyetemen, Prof. Prue Talbot kutatócsoportjában végrehajtott egyik tanulmányból továbbá kiderült, hogy a dohányrudacska hevítése során némi tökéletlen égés is bekövetkezik, ami megmagyarázza a kátrány jelenlétét."
Amúgy nem mondtam hogy nem vagyok kepes leszokni, csak szeretek dohanyozni, ezert kerdeztem. Termeszetesen nem fogok terhesen dohányozni. Hozzáteszem, ha mindenki tudatosan vállalna gyereket, és csak azok a gyerekek születnének meg, kihalna az emberiség!
Köszönöm a válaszokat☺️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!