Nemrég teszteltem pozitívat. Dohányoztam eddig. Kinek mi segített a gyors leszokásban?
2 napja teszteltem pozit,azóta nem gyújtottam rá de rettenetesen hiányzik.
Ki mivel tette könnyebbé ezt az időszakot?
Allan Carr végre nem dohányzom könyvét elolvastam kétszer, kicsit olyan mint egy hipnózis, eléggé átprogramozza az agyat.
Amúgy ezen kívül fizikailag nem volt könnyebb, három napig csak sírtam annyira szenvedtem 10 év után, és két évig míg nem dohányoztam, sokszor álmodtam vele és irigykedtem akik cigiznek.
Olyan érzésem volt, hogy sose lehet teljesen leszokni? Olyan mint az alkoholistáknál egy pohár bor, örökké alkoholisták lesznek, ha már nem isznak akkor is?
Végül igaz lett, mert miután nem szoptattam, és elmentünk randizni férjemmel, egy szál mit számít alapon sajnos visszaszoktunk mindketten.
Első terhesség alatt sikerült,de sajnos szoptatás után elkezdtem megint.
Nagyon nehéz😪
Próbálok arra gondolni,hogy nem tehetem ezt mikor van aki szinte bármit megadna egy kisbabáért...
Sokáig cigiztem, aztán rájöttem, hogy milyen ócska jelenség úgy nőnél, mint férfinál. Àllandóan büdös a hajam, a ruháim. Beépítettük a teraszt a nagyszobába, és nem tudtam kiszellőztetni a ruháim, és az egesz lakás folyton egy ilyen ócska kocsmaszagot árasztott. Aztán egyszer volt egy felújítás a panel tetőrészén és láttam, hogy úgy dolgoznak a munkások, hogy lóg a cigi a szájukból, és arra gondoltam, hogy én az egyetlen életem elegánsan szeretném élni, nem pedig ilyen alpári gusztustalan szokások rabjaként. Utána fogtam egy tollat meg egy számológépet, és kiszámoltam, hogy visszafogott dohányos létemre (2 nap = 1 csomag, plusz cigihez kávé kell, a hétvégi kimenőknél jobban csúszik a koktél vagy a sör vagy bàrmi cigivel) elköltöttem egy év alatt egy kétfős 5 csillagos all inclusive török nyaralás áràt, és egész évben egy büdös úton és munkahely bejárata előtt cigizős undorító látvány lehettem.
Nos, le lehet pontozni, de életem legjobb döntése, legnagyobb önkritikája, és leghasznosabb felismerése volt, hogy a cigi úgy ahogy van GÁZ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!