Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 27 hetesen mar keso volt ez a...

27 hetesen mar keso volt ez a leszokas?

Figyelt kérdés

Tegnap rossz rovatba raktam fel a kerdest. Eddig 1 dobozzal elszivtam, de 1 hete nem gyujtottam ra. Es mar soha tobbet nem is akarok es nem is fogok...Most erzem, hogy mar nincs ra szuksegem. Felfogtam hogy feleloltlen vagyok. Tudom h mar hamarabb kellett volna, minden erommel probaltam es most jutottam el oda hogy nem dohanyzok.tenyleg mindennap sirtam de remegtem a cigiert. . Nem kerem azon emberek velemenyet akik az elejetol ezt megtettek, bar minden tiszteletem nekik! Tudom hogy undorito, de konyorgom mondja azt valaki hogy már jobb így a babanak:((

Most mindennap probalok zoldseget gyumolcsot enni, minden vitamint szedni. Nem tudom idaig miert nem tertem eszhez. 😭😭😭😭.

2019. febr. 20. 07:09
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
97%
Most mar biztos jobb a babanak,ha nem szivsz egy szalat se...de pont az I. -Ii.trimeszterben fejlődnek a fontos szervei...
2019. febr. 20. 07:13
 2/29 A kérdező kommentje:
Nem! Soha tobbet! 😭😭
2019. febr. 20. 07:14
 3/29 anonim ***** válasza:
65%
24. heten tettem le. Igaz en 3szalat szívtam kb a vegere. Fokozatosan csokkentettem, kb masfel dobozzal szivtam terhesseg elott. Azota nem szoktam vissza (21 honapja) a gyermekem egészséges. Nem akarlak gyozkodni meg sose mondanam h ez igy okes, nekem sem kellett volna cigizni es neked se, de mindenkeppen jobb ha mar legalabb most abbahagytad. Ja es en szoptatas alatt SEM szoltam vissza, bar ez nyilvanvalo a 21honapbol es nem is hianyzik, inkabb undorodom tole.
2019. febr. 20. 07:31
 4/29 anonim ***** válasza:
46%
En igaz az elrjen leszoktam,DE!! Egy orvos sem ajanlja azt hogy hirtelen tedd le, nem mondom hogy 27 hetes korig kell varni de fokozatosan kell, tehat ha neked voltak elvonasi tuneteid es remegtel is az nagyobbat artott a babanak minthogy elszivtal egy-egy szalat. Ha mar most zsigerbol erzed hogy nemkell az nagyon jo es dicseretes, tudom min mesz keresztul. A baba mostmar az elso, soha sem keso es jo hogy megtetted a magad de foleg a baba egeszsege erdekeben. Nem lesz baj neaggodj
2019. febr. 20. 07:32
 5/29 anonim ***** válasza:
91%
Kérd ki az orvos tanácsá, mivel tudnád megkönnyíteni. Nekem az volt a szerencsém,hogy a szagától is rosszul voltam már az elejétől.
2019. febr. 20. 07:32
 6/29 anonim ***** válasza:
81%

Hát amit itt a 27 hét alatt okoztál,nem fogja a zöldség meg a gyümölcs helyrehozni, hidd el..

De jobb később,mint soha.

Bízz benne,hogy nem lesz baja a babának.

2019. febr. 20. 08:06
 7/29 anonim ***** válasza:
73%

Eddig mergezted idegmereggel mikor fejlodott az agya, a szervei.

Ha lesz is baja majd kesobb derul ki ( persze addig is lehet ), betegsgek, asztma, tanulasi nehezseg, fogyatekossag, hiszen az agya fejlodesekor mergezted. 20 ev mulva kiderul !

2019. febr. 20. 08:17
 8/29 anonim ***** válasza:
79%
Annál biztos jobb, mint ha nem hagyod abba. Egyébként a vitaminok mellett a sok folyadékfogyasztás és a rendszeres mozgás (pl. napi fél óra kilépős séta) az, ami javít az erek állapotán, így az oxigénellátáson, és így a babáén is. Ha majd megszületik is tartsd magad :), gondolj arra, hogy bátran szoptathatod, jobb lesz az illatod és nem nikotint kap a ruhádról, bőrödről, jó példát mutatsz neki kisgyerekként, várhatóan tovább lehetsz egészséges édesanyja, és hát több pénzed marad valami másra (pl. ösztönzésként kipróbálhatod, hogy amit eddig cigire költöttél, elteszed egy perselybe az első szülinapjáig). Jó egészséget és kitartást!
2019. febr. 20. 08:37
 9/29 anonim ***** válasza:
51%

Gratulálok! És te leszel az aki 40 hétre világra hozol egy egészséges babát... Más meg nem tesz semmi rosszat és mégis az inkubátorban nézi a koraszülött babáját!

A kezedet törném el!

Es igen sokat artottal vele, sokat már nem segítesz rajta a zöldségekkel.

2019. febr. 20. 08:38
 10/29 A kérdező kommentje:

Kedves utolso!

Engem ne fenyegess, nagyon konnyu elbujva arc nelkul, nev nelkul. Nyugodtan irjal ram, megadom a lehetoseget, hogy eltord a kezem. Ha mar ilyen kulturleny vagy! Mindenkeppen varom a jelentkezesede, ezek utan ez a minimum!

Tobbieknek meg koszonom es tovabbi szep napot!😍

2019. febr. 20. 08:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!