Ki hogyan szokott le terhesen a cigirol? Azt olvastam a 14.hétig ha leszokik az anyuka akkor ugyan olyan esélyekkel indul a baba mint a nem dohányzó anyukaknal.
Ez netto hülyeség, amit a dokid mondott.
Az első 6 hét az ami alatt nincs kapcsolatod a magzattal. Utána minden száll cigit ugyan úgy szívott ő is.
Én napi 2 dobozzal szívtam el, gondolhatod...
Ahogy nekiálltunk próbálkozni, egyből letettem. Fogtam, nem gyujtottam rá és ennyi. Ahogy elöttem írták, akarat, semmi más.
Első hónaoban megfogant a fiunk, így is aggodtam, hogy nem e lesz baja, nem még a 14hétig szívtam volna.
Nekem az eszem megáll az ilyen emberektöl.
Ugyanazt tudom mondani mint a többi hozzászóló.Ahogy elkezdtük a próbálkozást én is szinte azonnal letettem a cigit pedig 17!évig szívtam szóval nem 1-2 hónapig.Szedtem altatót és nyugtatót is és azt is letettem.
Duplán megszabadultam a káros szokásaimtól mert nem akarom hogy miattam legyen bármi károsodása a babámnak
Próbáld helyettesíteni más pótcselekvéssel.
Ha az érzés hiányzik az ujjaid közül, rágcsálj ropit, ha a szertartás, akkor alakíts ki új szertartást. De ne akard lassan letenni. Már rég elkellett volna kezdened amikor kiderült a terhesség, nem a 12.hétben. a 12.ben azonnal tedd le.
Lerakod és kész.
Legyen akaraterőd.
5-ösnek nagyon igaza van és még annyival kiegészíteném hogy én már 20 hónapja rá sem gyújtottam és gyógyszert sem használtam.Az elején nehéz volt nekem duplán de már túl vagyok rajta és örülök hogy erőt vettem magamon.
Kérdező te örülj neki hogy sikerült teherbeesned és ne akard kockáztatni a gyermeked egészségét csupán azért mert te szeretsz dohányozni.Ezt nem beszólásnak szántam,csak érdemes volna elgondolkodnod azon is hogy mennyire szerencsés vagy hogy dohányosan sikerült egyáltalán teherbeesni
4 órán túl vagyok cigi nélkül, meddig lesz ennyire elviselhetetlen? Most kell erősnek
Lennem ugye?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!