A párom akivel 1 éve vagyunk teherbe esett. Én nem szeretném megtartani a gyereket, mert nincs mire. Nincs biztos munkahely stb… de ő mindenképpen meg akarja. Mi ilyenkor a teendő? Szerintem ugyan úgy van beleszólásom abba a gyerekbe mint neki.
Figyelt kérdés
Azon gondolkoztam, hogy nem fogom alá írni az apaságit. Ha ezt megtettem kötelezhetnek bármi is?2021. máj. 2. 12:58
1/33 anonim válasza:
Akkor is fizetned kell a gyerektartást.
2/33 A kérdező kommentje:
De miért ha le mondok a gyerekről?
Vagy valahogy ki kerülhető ez a gyerek tartás?
2021. máj. 2. 13:03
3/33 anonim válasza:
Kikerülhető lett volna, ha gumit húzol a farkadra.
4/33 anonim válasza:
Védekezni kellett volna! Gratulálok!
5/33 anonim válasza:
Neked nincs beleszólásod a saját gyereked jövőjével kapcsolatban. Az a nő teste a nő teste meg köztudottan egy élettelen tudatlan sejtcsomó.
6/33 anonim válasza:
Kicsit hülyén van ez az egész kitalálva ,de ez van..
Nincs beleszólásod abba hogy meg e tartja a gyereket és ha úgy dönt hogy megtartja, fizetned kell a gyerektartást!
7/33 anonim válasza:
Ugyan már... dehát ők védekeztek! Gumival (nem szakadt ki), tablettával (hatott), spirállal, hüvelygyűrővel, méhszájsapkával, pharmatexszel is egyszerre!
Dehát... nincs 100%-os védekezés, na.
8/33 anonim válasza:
Csak abban az esetben tudsz lemondani a gyerekről, ha van valaki aki helyetted vállalja az apaságot, és örökbefogadja a gyermeket. Ha ez nem történik meg, akkor hiábs nem írod alà az apaságit, a bíróság kötelezhet az apasági teszt elvégzésére, amin bebizonyosodik, hogy te vagy az apa. A perköltség téged fog terhelni, valamint onnantól fizetheted a gyerektartást is
9/33 anonim válasza:
Munkahelyet keres inkább, ne kifogásokat! Gratulálok, apa leszel!
10/33 anonim válasza:
Bizonyítsd hogy megerőszakolt akkor már más a leányzó fekvése .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!