A párom akivel 1 éve vagyunk teherbe esett. Én nem szeretném megtartani a gyereket, mert nincs mire. Nincs biztos munkahely stb… de ő mindenképpen meg akarja. Mi ilyenkor a teendő? Szerintem ugyan úgy van beleszólásom abba a gyerekbe mint neki.
#20: Az nem lenne elképzelhető, hogy a srác már korábban is mondta a lánynak, hogy jelen helyzetben nem tudnának felnevelni egy gyereket? Ahogy az sem volt leírva sehol, hogy a srác nem húzott gumit, pedig csak így védekeztek volna.
A "sajátodat meg majd megszereted" mantrát el kellene végre engedni;)
Kedves kérdező.
Azért egy pár hónap múlva írd már meg a fejleményeket hogy mi lett a vége.
Köszi
23.as. Ez így van. Ment a zöld a pacsi. Egyébként sem arról van szó hogy nem akarom vállalni a felelősséget , vállalnám ha lenne mire. 9 hónap alatt egyébként sem lehet megváltani a világot . Ha nem muszáj ennél jobban nem akarom tönkretenni az életem , pláne a gyerekét, hogy nelkulozzon. És akkor mehet az előítélet ….
24.es. Megoldódott egyébként, privátban megírom ha érdekel
Megírhatnád, hogy mi lett.
Nem is volt terhes?
"Örömmel mondom, hogy jó dolog igent mondani az életre, csodálatos megfogni egy gyermek kezét és Istenben bízó lélekkel elindulni vele a nagyvilágba. Minden egyes gyermek hatalmas kaland, édes teher, arra bíztatok mindenkit, hogy semmiért a világon ne hagyja ki a gyermekeket az életéből. Vállaljátok így ahogy én is vállaltam, – vagy úgy ahogyan azt minden vér szerinti szülő teszi – az apaság, anyaság édes terhét, hisz gyermekeitek tehetnek titeket örömapává, örömanyává, szeretett nagytatává, nagymamává, bennük válik igazán áldássá a ti életetek!
Szeretettel, Csaba testvér"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!