A párom akivel 1 éve vagyunk teherbe esett. Én nem szeretném megtartani a gyereket, mert nincs mire. Nincs biztos munkahely stb… de ő mindenképpen meg akarja. Mi ilyenkor a teendő? Szerintem ugyan úgy van beleszólásom abba a gyerekbe mint neki.
Figyelt kérdés
Azon gondolkoztam, hogy nem fogom alá írni az apaságit. Ha ezt megtettem kötelezhetnek bármi is?2021. máj. 2. 12:58
11/33 anonim válasza:
Ha ez vigasztal, nagyon sokan kerülnek ugyanilyen helyzetbe minden évben.
12/33 anonim válasza:
Nekem is volt egy ilyen barátnőm, valahogy szóba került hogy mi lenne ha véletlen teherbe esne, azt mondta hogy ő biztosan megtartaná.
Szerencsére volt eszem és rögtön otthagytam..
Fél évvel később hallottam hogy teherbe esett az új párjától, aki akkor volt 17 az exem meg 18.
Azóta is fizeti a gyerektartást :D
13/33 anonim válasza:
Sajnos nem tudsz semmit tenni. Max ha másé a gyerek.
14/33 anonim válasza:
A gyerektartást (ha valóban bebizonyosodik hogy a tiéd a gyerek) fizetned kell. (egyébként az apasági tesztet is utólag kifizettetik veled ha a tiéd a gyerek)
Volt lehetőséged választani. Azt választottad h nem húzol gumit.
Tudom azt mondta szedi a bogyót....
Sz@r szitu, de nem tudsz mit tenni
15/33 anonim válasza:
Minden férfinak joga van beleszólni “abba a gyerekbe”. Tudniillik mikor nem húztál gumit akkor szóltál bele. Gyerektartasra vagy kötelezhető másra nem. Fizud 10-20%-at fogjak megítélni.
16/33 anonim válasza:
Amikor nem vèdekeztèl, vagy ràbìztad a nőre a vèdekezèst döntöttèl, akkor volt beleszòlàsod.
17/33 anonim válasza:
Mikor értitek már meg ,hogy a törvény a gyerek érdekeit nézi.. nincs olyan ,h te nem akarod meg nem ismered el... Ez alól nem tudsz kibùjni. Szívás de ez van.
18/33 anonim válasza:
Most legyél férfi, és állj a sarkadra! Maradj a lánnyal, mert most nagyobb szüksége van rád, mint eddig. Neveljetek EMBERT abból a gyerekből, és mikor nagy lesz, meséljétek el neki, hogy milyen nehézségeken mentetek keresztül. Hidd el, végtelenül büszke lesz rátok.
19/33 anonim válasza:
"Hidd el, végtelenül büszke lesz rátok."
Hát ez vicces 😂😂😂
20/33 anonim válasza:
Waa, ha szereted a barátnőd ne hagyd ott .. elvégre a te gyermeked is. Most igy gondolkodsz , de ha meglesz es látod hogy nélküled nől fel rossz lessz hidd el ,sőt meg a saját gyermekedre pénzt sem szeretnel fizetni,kisgyerekként viselkedsz. Tudom nem a kérdésre adtam választ, de ezt muszáj volt. Na meg lefeküdtetek meg gondolom szereted is őt akkor légy ember és állj a talpadra 9 hónap alatt szerzel munkát stb. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!