Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Symicia fogamzasgatlot szedek...

Symicia fogamzasgatlot szedek már lassan 6honapja és a múlt havi tabletakal csusztam fel órát vagy egyet . A vérzés ugyan úgy megvolt de most nagyon érzékeny vagyok és hányingerem is van a barátommal együtt voltam és utána vereztem ??

Figyelt kérdés
Mennyi az esélye hogy terhes lehettek ??
2021. jún. 5. 22:20
 1/5 anonim ***** válasza:
59%
🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️
2021. jún. 5. 22:30
 2/5 anonim ***** válasza:
69%

🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

Jaj istenem

Ugye nem gondolod, hogy azon a fél meg 1 órán múlik a védettség? Mert nem.

az a lényeg, hogy minden nap szedd, ha beteg vagy antibiotikumot kell szedned, hánytál durva hasmenésed van akkor kell kiegészítő védekezés.

2021. jún. 5. 22:48
 3/5 anonim ***** válasza:
Ha annyi gyerekem lenne ahányszor 12 év alatt 2 vagy 3 napot tökre elfelejtettem bevenni... 😅😅😅 Az csoda hogy valami vérrög vagy ilyesmi nem vitt el még, de terhes egyszer sem maradtam.
2021. jún. 5. 23:18
 4/5 anonim ***** válasza:
Soha nem volt óramű pontosságú az életemben semmi, ezért már az első szemtől kezdve nem is próbálkoztam azzal, hogy mindig ugyan akkor vegyem be. Beállítottam arra, hogy lefekvés előtt, ha az 8 akkor 8, ha éjfél akkor éjfél volt.
2021. jún. 5. 23:26
 5/5 anonim ***** válasza:
Betegtajekoztatot kar beletenni ha el sem olvasod..
2021. jún. 6. 11:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!