Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ki hogyan szokott le terhesen...

Ki hogyan szokott le terhesen a cigirol? Azt olvastam a 14.hétig ha leszokik az anyuka akkor ugyan olyan esélyekkel indul a baba mint a nem dohányzó anyukaknal.

Figyelt kérdés
Az érdekel aki nem egyik mp-ról a másikra tette le

2021. júl. 8. 10:16
1 2 3 4
 11/33 A kérdező kommentje:
Védekezés mellett jött a pici, meg nem szerettem volna tesot
2021. júl. 8. 11:10
 12/33 anonim ***** válasza:
100%
Ne számold az időt hanem egyél ropit helyette vagy süss egy finom sütit és addig is legalább nem a cigire koncentrálsz
2021. júl. 8. 11:11
 13/33 anonim ***** válasza:
100%

Biztosan rosszat tesz a magzatnak,nem értem,hogy valaki ezen miért gondolkodik egyáltalán?!egyértelmű!!

6 hetesen sikerült abbahagynom a dohanyzást.

Naponta csökkentettem és egyszer csak nem gyújtottam rá.

Nagyon kemény volt,sokat dohányoztam előtte,sokszor sajnos sírtam is de sikerült!!

2021. júl. 8. 11:13
 14/33 anonim ***** válasza:
100%

Én több évig cigiztem. Eldöntöttem, hogy mivel babát szerettünk volna ezért még tudatosabban szerettem volna élni. Edzettem hetente 2-3x, de inkább csak kardiót, jógát. Kicsit kényelmesebb, de jól eső mozgást. Az evésre is odafigyeltem. A cigit leraktam egyik napról a másikra. Rá egy hónapra teherbe is estem úgy hogy előtte 1 évig próbálkoztunk. ( Persze a munkahelyen is kevesebb stressz ért a Covid végett) 5 hónapja megszületett a kisbabánk. A szülésnél kérdezte a doki, hogy cigizett-e hozzátartozó mellettem? Mert hogy a méhlepényen látszott…. Hozzáteszem párom cigizik mai napig, de előtte is és most is csak kint a levegőn. Most vagy elég volt az hogy közbe belélegeztem vagy az látszott hogy előtte x évig cigiztem én is és mit sem számított, hogy előtte leszoktam már. Szóval azt tudom tanácsolni, hogy gondolj a babádra, minél hamarabb tedd le a cigit!!!!!

(Hozzátenném hál’ Isten a babám teljesen egészséges, kopp-kopp)

De én nem kísérleteznék amúgy sem, ezek után meg pláne nem, ne legyen fontosabb a cigi mint a gyereked valamint a későbbi élete. Már én is megbántam, hogy akár csak egy szálat el is szívtam életem során.

2021. júl. 8. 11:16
 15/33 anonim ***** válasza:
93%

Meddig lesz nehéz?

2 éves a fiam, 3 éve tettem le. Ha meglátok egy száll cigit, most is el tudnám sírni magam érte.

Ha ideges vagyok, első gondolatom, hogy irány a trafik... csak ennyire lesz nehéz.

De a gyerekemért bármit.

2021. júl. 8. 11:19
 16/33 anonim ***** válasza:
95%
3 gyerekes anya - ismerős - cigizett a terhességei alatt, enyhe fokban értelmi sérült lett mind a 3 gyerek, csak olyan iskolába is járhattak. Már nem csökkent értelmi képességűek iskolájának hívják az olyat, de csak a név változott, értelmileg sérült gyereke jártak oda. Az anyjuk szerint semmi bajuk, egészségesek, hisz mind a háromnak 3-4-5 gyereke született. Segédmunkások, nyomorognak, putriban élnek. De az anyjuk szerint semmi bajuk sem lett a dohányzástól. Mindig megdöbbenek az ilyenen.
2021. júl. 8. 11:24
 17/33 anonim ***** válasza:
94%
Amint pozitívat teszteltem, elszívtam az utolsót azóta egy szálat se. Pedig napi 1 doboz elment előtte. Nehéz volt, de a gyerek az első!
2021. júl. 8. 11:33
 18/33 anonim ***** válasza:
100%
Első gyereknél pozitiv lett a teszt abban a pillanatban le tudtam tenni. Mikor 10 hónapos volt bizony visszaszoktam. Aztán a második gyereknél ugyan ugy egyszerre le tudtam tenni. Nem olyan nehéz csak akaraterő kell. Gondolj bele mivel jobb ha lesz egy beteg gyereked örök életében amiatt hogy te nem voltál képes letenni? Az hogy magad kárositod az a te döntésed. De egy ártatlan életet ne kockáztass....
2021. júl. 8. 12:22
 19/33 anonim ***** válasza:
100%
Én is azon a véleményen vagyok, hogy le kell tenni ha gyereket akarok. Mi mikor elterveztük hogy hamarosan szeretnénk babát letettük a férjemmel egyik napról a másikra (mostmár másfél éve). Rá 3hónapra kezdtünk próbálkozni. Nem mondom, hogy nem jut eszembe de látva a babámat biztos nem szoknék rá megint
2021. júl. 8. 13:25
 20/33 anonim ***** válasza:
100%
Van egy ismerősöm. 3hónaposan derült ki, hogy terhes. Végig dohányzott addig és volt/van probléma a babával nem is kevés. Szóval akaraterő, hogy ne legyen baja
2021. júl. 8. 13:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!