Ki hogyan szokott le terhesen a cigirol? Azt olvastam a 14.hétig ha leszokik az anyuka akkor ugyan olyan esélyekkel indul a baba mint a nem dohányzó anyukaknal.
Biztosan rosszat tesz a magzatnak,nem értem,hogy valaki ezen miért gondolkodik egyáltalán?!egyértelmű!!
6 hetesen sikerült abbahagynom a dohanyzást.
Naponta csökkentettem és egyszer csak nem gyújtottam rá.
Nagyon kemény volt,sokat dohányoztam előtte,sokszor sajnos sírtam is de sikerült!!
Én több évig cigiztem. Eldöntöttem, hogy mivel babát szerettünk volna ezért még tudatosabban szerettem volna élni. Edzettem hetente 2-3x, de inkább csak kardiót, jógát. Kicsit kényelmesebb, de jól eső mozgást. Az evésre is odafigyeltem. A cigit leraktam egyik napról a másikra. Rá egy hónapra teherbe is estem úgy hogy előtte 1 évig próbálkoztunk. ( Persze a munkahelyen is kevesebb stressz ért a Covid végett) 5 hónapja megszületett a kisbabánk. A szülésnél kérdezte a doki, hogy cigizett-e hozzátartozó mellettem? Mert hogy a méhlepényen látszott…. Hozzáteszem párom cigizik mai napig, de előtte is és most is csak kint a levegőn. Most vagy elég volt az hogy közbe belélegeztem vagy az látszott hogy előtte x évig cigiztem én is és mit sem számított, hogy előtte leszoktam már. Szóval azt tudom tanácsolni, hogy gondolj a babádra, minél hamarabb tedd le a cigit!!!!!
(Hozzátenném hál’ Isten a babám teljesen egészséges, kopp-kopp)
De én nem kísérleteznék amúgy sem, ezek után meg pláne nem, ne legyen fontosabb a cigi mint a gyereked valamint a későbbi élete. Már én is megbántam, hogy akár csak egy szálat el is szívtam életem során.
Meddig lesz nehéz?
2 éves a fiam, 3 éve tettem le. Ha meglátok egy száll cigit, most is el tudnám sírni magam érte.
Ha ideges vagyok, első gondolatom, hogy irány a trafik... csak ennyire lesz nehéz.
De a gyerekemért bármit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!