Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ki hogyan szokott le terhesen...

Ki hogyan szokott le terhesen a cigirol? Azt olvastam a 14.hétig ha leszokik az anyuka akkor ugyan olyan esélyekkel indul a baba mint a nem dohányzó anyukaknal.

Figyelt kérdés
Az érdekel aki nem egyik mp-ról a másikra tette le

2021. júl. 8. 10:16
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
100%
Hány szálat szívsz?
2021. júl. 8. 15:59
 22/33 anonim ***** válasza:
18%

Lehet lepontozni,ezzel nem akarok senkit biztatni.

Első terhességem végig dohányoztam.

4900 kg 56 cm-re született a fiam.

Mikor megszültem,megkérdeztem a méhlepényt,azt mondták meg sem látszik rajta hogy dohányoztam volna.

A fiam sokkal hamarabb kezdett el járni,már 1 évesen beszélt,1,5 evésen folyékonyan,mondókázott.

Most 3,5 éves.

Számol,és tanulja a betűket. Mindig sokat volt vele foglalkozva.

Januárba érkezett a kisteso,3100 gramm és 48 cm. Vele nem dohányoztam.

2021. júl. 8. 16:00
 23/33 anonim ***** válasza:
100%
Lehetett mázlid, én se haltam bele hogy a síneken játszottam, meg az anyósülésnél a tesóm lába közt a földön ültem, de azért nem kellene kockáztatni hogy baja lesz a gyereknek. Lehet 20 évesen asztmás lesz, vagy lehet bármi baja később. Ez a 3.5 éves egészséges semmire se garancia.
2021. júl. 8. 16:35
 24/33 anonim ***** válasza:
78%

22!

Csak gratulálok, én nem lennék ilyen büszke.

Anyám is vegig cigizte velem a terhességet, 10éves koromig semmi bajom nem volt. Majd aszmás lettem. 28 vagyok, ha egy kicsit is por van, fulladok... és igen, ez mind anyámnak köszönhető...

Van egy 5 évvel fiatalabb hugom, vala már leszokott, ő nem aszmás.

Johogy nem azt állítod be, h jot is tettél a gyerekkel...

2021. júl. 8. 16:47
 25/33 anonim ***** válasza:
7%

Aszma bárkinél kialakuhat.Lehet a cigire fogni.

Tatám soha életébe nem cigizett,35 éves korába meghalt tüdő rákba.

Mamám végig amíg élt napi 10 szálat szívott,80 éves korába halt meg. Ennyit erről

És nem mindegy hogy ki hol cigizik,lakásba végképp nem..

Barátnőm nem cigizett doha,de férje igen,bent a házba,és aszmas lett a gyerek.

2021. júl. 8. 17:11
 26/33 anonim ***** válasza:
100%
#25 Úgy látszik nem érted a "kockázat" fogalmát.
2021. júl. 8. 17:28
 27/33 anonim ***** válasza:
100%
És az hogy xy Mariska gyerekének nem lett baja a cikitől az garantálja hogy az enyémnek se lesz? Ez megéri hogy kockáztassak? Nekem nem mert amit meg tudok tenni hogy óvjam azt megteszem. Meet nincs nála fontosabb. Főleg nem a cigi
2021. júl. 8. 17:29
 28/33 anonim ***** válasza:
100%
Hát párom mellett az anyja keményen szívta meg az apja is. Még egy olyan képet is láttam, amin párom pici volt az anyja szájában meg lógott a füstölgő cigi, ahogy a babakocsi fölött hajladozott. Orrba tudtam volna nyomni, mert hála neki asztmás már kis kora óta a párom. 14-es voltam
2021. júl. 8. 17:31
 29/33 anonim ***** válasza:
25%

Terhesen soha nem cigiztem bent,és nem orrba szájba bagóztam..

Napi 3-5 szál volt.

1 hétig bírtam cigi nélkül,majd jött egy családi tragédia,aztán 1 hétre rá még 1.

Görcsöltem,elmentem dokihoz,aki soron kívül behívott,előtte beszéltem vele telefonon.

Ő is azt mondta,inkább szívják el pár szálat,ha nagyon elfog.

Hát,így..

2021. júl. 8. 18:20
 30/33 anonim ***** válasza:
100%
Tegnap reggel teszteltem pozitívat. Azóta nem cigiztem és nem is fogok. Nem mondom tegnap rohadt szar volt, baromira kívántam, de természetesen nem fogok rágyújtani. Adj magadnak egy kis időt el fog múlni ez a sóvárgás, gondolj a kisbabádra. Igen tudom xar, de ez sem tart örökké. :)
2021. júl. 10. 18:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!