Ki hogyan szokott le terhesen a cigirol? Azt olvastam a 14.hétig ha leszokik az anyuka akkor ugyan olyan esélyekkel indul a baba mint a nem dohányzó anyukaknal.
Lehet lepontozni,ezzel nem akarok senkit biztatni.
Első terhességem végig dohányoztam.
4900 kg 56 cm-re született a fiam.
Mikor megszültem,megkérdeztem a méhlepényt,azt mondták meg sem látszik rajta hogy dohányoztam volna.
A fiam sokkal hamarabb kezdett el járni,már 1 évesen beszélt,1,5 evésen folyékonyan,mondókázott.
Most 3,5 éves.
Számol,és tanulja a betűket. Mindig sokat volt vele foglalkozva.
Januárba érkezett a kisteso,3100 gramm és 48 cm. Vele nem dohányoztam.
22!
Csak gratulálok, én nem lennék ilyen büszke.
Anyám is vegig cigizte velem a terhességet, 10éves koromig semmi bajom nem volt. Majd aszmás lettem. 28 vagyok, ha egy kicsit is por van, fulladok... és igen, ez mind anyámnak köszönhető...
Van egy 5 évvel fiatalabb hugom, vala már leszokott, ő nem aszmás.
Johogy nem azt állítod be, h jot is tettél a gyerekkel...
Aszma bárkinél kialakuhat.Lehet a cigire fogni.
Tatám soha életébe nem cigizett,35 éves korába meghalt tüdő rákba.
Mamám végig amíg élt napi 10 szálat szívott,80 éves korába halt meg. Ennyit erről
És nem mindegy hogy ki hol cigizik,lakásba végképp nem..
Barátnőm nem cigizett doha,de férje igen,bent a házba,és aszmas lett a gyerek.
Terhesen soha nem cigiztem bent,és nem orrba szájba bagóztam..
Napi 3-5 szál volt.
1 hétig bírtam cigi nélkül,majd jött egy családi tragédia,aztán 1 hétre rá még 1.
Görcsöltem,elmentem dokihoz,aki soron kívül behívott,előtte beszéltem vele telefonon.
Ő is azt mondta,inkább szívják el pár szálat,ha nagyon elfog.
Hát,így..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!