Minden gyerek más az anyukája pocakjában,nem ikrek esetében,minden terhesége más ugyan annak a nőnek mindegyik terhességénél,egyik terheségnél szülésig semmi baja kismamának,másodikal vagy töbedikkel minden baja van?
Minden gyerek más az anyukája pocakjában,nem ikrek esetében?
Minden terhesége más, ugyan annak a nőnek mindegyik terhességénél?
Van olyan,hogy a nőnek egyik terhesdégnél szülésig semmi baja kismamának,másodikal vagy töbedikkel babával pedig minden baja van?
Bizonyos tekintetben mindharom ugyanolyan volt, elso trimeszteri verzes, 3het fekves, hanyinger.
Masreszt az emelyges terhessegrol terhessegre rosszabb volt, utolsonal mar a szulesig kitartott.
Fizikailag jobban birtam az elso kettot, de akkor majd 10evvel fiatalabb voltam, 3.nal meg 8honap homeoffice, kevesebb mozgas.
Hizasra mind3-nal keves hizas stb stb stb.
Alapvetoen hasonlo terhessegeim voltak, de azert ez sok tenyezos, mas munka utan hazamenni es pihenni terhesen es mas ha mar 2 kisgyerek var otthon es hogy foglalkozz vele.
Elso terhessegnel meg bekapsz vmit, harmadiknal komplett csaladi vacsorakat fozol.
Na így mindjárt értelmesebb.
Nem törvényszerű, hogy más, de az sem, hogy egyforma. Ez sztem egyén függő. Van olyan ismerősöm akinek 3 van és majdnem ugyan olyan volt mindegyik terhesség, apró különbségekkel. Meg van olyan is akinek az egyik csodás volt a másik meg borzalmas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!