Ki hogyan oldotta meg egy eleven gyerek mellett?
Sziasztok!
Van egy 2,5 éves nagyon eleven lányunk, aki sajnos mostanában az ebéd utáni alvását átrakta késöbbre. Anya viszont várandós a kistesóval és ebéd után hamarosan majd leragad a szeme. Állva is el tudnék aludni. De a lányunknak kb a sarkában kell feszt lenni, mert piszok veszélyes dolgokra képes.
Apa dolgozik, nagyszülők messze. Tehát senki nem tud besegíteni.
Ki hogy oldotta meg a másodiknál a pihenést, ha a nagyobb még otthon volt? Az alvásra való igényetek pedig nem esett egybe.
Próbáld meg jól lefárasztani alvás elött.
Hát ha az segít.
(Nagy játék, feladatok stb)
Kitartást!
A Covid első felvonásában voltam 3. trimeszterben az ikrekkel.
A 4,5éves hiperbomba lányom egész nap itthon. Az h du nem alszik, még tűrhető volt. De éjjel is ébredt 2x 🥴
Egyszerűen megszokod majd 😉
1,5 éves korától nem aludt du a lányom 😂
Nem ültem le🙈
Aludtam, amikor ő.
Amúgy most a 6-7 ébredés mellett rosszabb.. főleg, hogy mèg nem egyszerre qlszanak nappal
Hát nekem annyiból volt egyszerűbb, hogy óvodába jár, így napközben nyugi van, tudok magammal, a feladatokkal foglalkozni.
Ha korábban estem volna teherbe, akkor a délelőtti lefárasztással próbálkoztam volna (udvar, séta, játszótér) és ha bejön, a délutáni alvás alatt szusszantam volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!