Van valaki aki kisgyermeke mellett rakta le a jogsit? Milyen volt? Hogy oldotta meg a tanulást és hogy mikor ki vigyázzon rá?
2éves kislányom nagyon anyás és most jött egy lehetőség,hogy megszerezzem a jogosítványt.
Annyira fusztrál a gondolat is,hogy másra kell hagynom és hogy mit fog hozzá szólni...eddig fél óránál többet nem volt nélkülem.
Nem jogsit, hanem diplomát szereztem mellette. Nem könnyű, de megoldható. Akkor kell tanulni amikor alszik, és bizony a takarítás abban az időben férjem feladat volt nagyobb részben, de én is csináltam azért természetesen. Államvizsga és kötelező órák idején anyukámék vigyáztak rá, szabit vettek ki azokra a napokra. De érdemes előtte kipróbálni hogy hogyan bírja, én fiam 3 hónapos kora óta sokat van szüleimmel szóval nálunk nem volt gond.
A jogsi meg aztán tanulási időt tekintve sehol sincs egy államvizsgához viszonyítva szóval menni fog :)
Jelenleg a kresz könyvet böngészem szabadidőmben. Ősztől nekivágok, de mindenképp valami gyorsított tanfolyamot szeretnék elvégezni.
16 hónapos a Kislányom, de neki kell vágnom, mert nagy szükség lenne egy autóra a fenekem alá.
A vezetést majd megpróbálom úgy lebeszélni az oktatóval, hogy az jó legyen.
Mások a jogsitól sokkal komolyabb, nehezebb dolgokat tanulnak.
Menni fog. Sok sikert.
Igen, fél éves volt a fiam, amikor elkezdtem csinálni (pocakban jött a tesó közben), 1 héttel szülés előtt tettem le a jogsit, a hivatalos papirokat már testvérkocsival intéztem :-D
Sokat segített benne az anyukám és a férjem, rengeteget vigyáztak a kicsire, amíg órákra jártam, és az oktatóm meg rám vigyázott nagyon, hisz ő folyamatában is látta a második gyerek érkezését.
Ja, diplomáztam is mellettük, de ehhez nagyon kell a családi háttér.
Szia!
A második válaszoló vagyok!
Hogy állsz azóta a jogsival? Én október elején kezdtem el az elméleti tanfolyamot, és ma tettem sikeres kresz vizsgát.
Izgatottan várom már a gyakorlati részt, a Férjem és a Nagyi fog segíteni, amíg vezetni járok majd, de valószínű szép lassú, nyugis tempóban fogom nyomni, hogy az éven megtanulok vezetni, de a forgalmi vizsgát áttolom jövő évre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!