Anyukák, akiknek a kisgyermeke nem eszi meg a kenyeret és péksüteményeket mit adtok enni reggelire és vacsorára?
18 hónapos a kisfiam,eddig reggel- este tejpép volt,de ez már nem kell neki.
A reggeli a nehezebb,mert sokszor csak joghurtot,krémtúrót fogad el.
Este azért van,hogy eszik az ebédből is.
Mostanában felvágottból,virsliből pár falat,amivel ugye nem lakik jól,szerintem.
Az én kisfiam sem ette egy időben a pékárut. Mi úgy oldottuk meg, hogy a virsli, a felvágott mellé bio kölesgolyót adtunk neki, azt megette. A mai napig nagyon szereti, még magában is.
Egyébként ne aggódj, eljön majd az ideje, hogy rászokik a kicsid a pékárura. Az én fiam a kiflivéggel kezdte, mára (3 éves) mindent megeszik. :)
Koszi a választ,majd megpróbálom neki.
Csak elég idegesitő ez a nem evése reggel.
Az én fiam 21 hónapos, és reggel csak tejterméket (tej, joghurt müzlivel) és gyümölcsöt eszik. A péksüti is ott van mindig az asztalon (a többiek miatt), de neki nem kell, mondjuk én megértem, én sem eszem ilyesmit.
Vacsorára kap felvágottat, azzal megeszi a kenyeret (csak kétszer annyi felvágott kell neki rá, mint pl. a testvéreinek :)).
Délben a főtt kaját szerencsére rendesen eszi, így nem aggódok. Nasi nincs, majd eszik ha éhes lesz.
Koszi nektek is a válaszaitokat.
Igen próbáltam azt is,néha a vajas piritost megeszi,de abból is csak egy fél szeletet.
Szerencsére ebédelni ő is eszik rendesen mindig,van,hogy leves után még eszik a másodikból is.
Nasit nem sűrűn kap,csak,ha látja a tesókat,akkor ő is kér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!