Mit gondoltok arról, ha valaki a szülésig nem akarja tudni a baba nemét?
Én akartam tudni, de a nagynak sikerült úgy helyezkednie végig, hogy csak a 36. héten kaptunk egy “talán lány”-t. Amikor megszületett, nem is az volt az első kérdésem, hogy jól van-e, hanem hogy tényleg lány? 🤣
Ez alapján hatalmas katarzis lehet azoknak, akiknek egy “talán” sincs. 😊 Én nem bírnám ki, de megértem.
Azt gondolom hogy szereti a meglepetéseket, szeret spontán élni és csodálom a türelmét.
Én a szöges ellentéte vagyok. A 12. héttől tűkön ültem, alig vártam hogy megtudjam a nemét. Erre végül egészen a 28.hétig várni kellett mert a lehető legelőnytelenebb pózokban feküdt.
Az az ember vagyok aki mindent jóval előre megszervez, elrendez, abszolút nem szeretek meglepődni.
Én nagyon szerettem volna tudni. De egyszerűen annyira rosszul feküdt bent (harántban, a lábai magaalá gyűrve, m8nden uh) h nem tudott a doki biztosat mondani.
Hát nem volt egyszerű vásárolni (kevés az uniszex baba cucc)
A megérzésem bejött. Kislány lett.
Mikor kivette a doki, megszólalt h "kisfiú"
Én meg meglepődtem h "tényleg? “ azt mondja" nem, csak vicceltem" 😂
Nagyon jó volt 😄
Én ezt tervezem a 2.-al🙂
Egyrészt tök mindegy milyen nemű, mindkettőnek örülnék, másrészt tök jó lenne ott megtudni, mikor kibújik. Lehetne gondolkodni 2 névben, amit mindig is elveztem 😊
A nővéremék nem akarták tudni. Természetesen megértettük. Mindig azt mondták, hogy a régi időket szeretnék ezzel visszahozni, amikor még 9 hónapig rejtély volt a baba neme és, hogy teljesen mindegy nekik, mi lesz az eredmény. (Mi a férjemmel a lehető leghamarabb akartuk tudni, de mi meg a névválasztással tököltünk a születésig, úgyhogy nálunk is kellett a megértés.) Jópofa volt tippelni, fogadni rá. Ami viszont érdekes volt, hogy rendesen gyakorolni kellett aztán a kislány nevét, mint amikor új kolléga jön a munkaközösségbe.
A tesómék meg nagyon örültek, mert egy kislányt (ép ész határán belül) "mindenképp" szerettek volna kislányt, így ezt kipipálhatták. A második babánál is így tervezték, de a doki elkotyogta magát az egyik uh-n. Egy ideig mérgelődtek rajta, aztán valamelyest megnyugodtak, mert lányra tippeltek, de kisfiúval volt várandós és így több idejük volt megszokni a gondolatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!