Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit gondoltok arról, ha...

Mit gondoltok arról, ha valaki a szülésig nem akarja tudni a baba nemét?

Figyelt kérdés
Aki esetleg így csinálta, mi volt ezzel a tapasztalata? Milyen érzés volt a szülőszobán megtudni? Bejött a "megérzés" ha volt?

2020. nov. 15. 00:11
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
62%

Nem értem, miért nem akarja tudni valaki a baba nemét, de azt gondolom, hogy velem ellentétben nem akar előre tervezni, adott neműeknek való ruhákat és kiegészítőket venni. Nincs ezzel gond, ha neki így jó, akkor legyen.

Szerintem ha kislányt szeretnél és esetleg kisfiú lakik a pocakodban, akkor jobb lenne előre tudni és fiúra készülni, mint a szülőszobában meglepődni. Ott annyi minden miatt stresszelhet az ember.

Boldog babavárást, jó egészséget kívánok!

2021. jan. 6. 21:11
 22/23 anonim ***** válasza:
A szülők magán dolga.
2021. jan. 7. 11:43
 23/23 anonim ***** válasza:

Én gondolkodok ranta,így 3.nál . Van lany fiú,tehát semmillyen elvárásaim nincsenek :) csak egészséges legyen

Gondolkodok,hogy pár hétig kihúzzuk

2021. jan. 7. 20:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!