Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit gondoltok arról, ha...

Mit gondoltok arról, ha valaki a szülésig nem akarja tudni a baba nemét?

Figyelt kérdés
Aki esetleg így csinálta, mi volt ezzel a tapasztalata? Milyen érzés volt a szülőszobán megtudni? Bejött a "megérzés" ha volt?

2020. nov. 15. 00:11
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:

Köszi az eddigi válaszokat:)

Én azért húzok most efelé, mert mindig lányos anyának képzeltem magam és félek attól, hogy csalódást és emiatt bűntudatot éreznék, ha fiú lenne. Persze mindkettő nagyszerű, csak az agyamat szeretném átkattintani, hogy tovább lássak a mi a neme agymenésen. Ha velem van 9 hónapot és megszülöm, onnan már akármilyen nemű, beleszeretek és úgy lesz tökéletes. Vagy ezt csak én idealizálom?

2020. nov. 15. 13:06
 12/23 anonim ***** válasza:
87%
Lehet. Én tudtam, hogy fiú és fiút is akartam, mégsem szerettem bele születése után azonnal. Sokaknak kell egy kis idő. De ha neked ez úgy tűnik, hogy így lesz jó, akkor hajrá.
2020. nov. 15. 13:09
 13/23 anonim ***** válasza:
43%

Szerintem ilyen esetben rossz stratégia. Jobb ha előre tudod és van időd megbarátkozni vele, mint ha szülés után ér hideg zuhanyként a nem tetsző nem.

Olyan esetben lehet jó "nem tudni", ha tényleg mindegy.

Egyébként legritkább esetben jön egyből a rózsaszín köd, "szerelem". Jellemzőbb az, hogy fokozatosan szereted meg.

2020. nov. 15. 14:15
 14/23 anonim ***** válasza:
42%
Szerintem mindig jobb több információ, mint kevesebb. Nagynéném volt úgy mint te, csak ő fiút szeretett volna nagyon. De annyira, hogy hosszú időbe telt neki feldolgozni, mikor kiderült, hogy unokatesóm kislány lesz. Szerencsére neki volt ideje így mire megszületett, addigra már izgatottan várta. Szerintem neked is jobb lenne előbb megtudni, mint később.
2020. nov. 15. 20:40
 15/23 anonim ***** válasza:
34%
Nekem mindegy lenne a neme, de praktikus okokból szeretném tudni előre. Mert ha kisfiú, akkor fölösleges csajos, fodros, rózsaszín holmikat venni, vagy a rokonságból a használtakat elfogadni.
2020. nov. 16. 12:40
 16/23 anonim ***** válasza:
100%

Mi a második babánál nem szerettük volna tudni a nemét. Az volt a megérzésem, hogy szerintem fiú. Amikor megszületett, akkor egy másodpercre láttam csak, utána már a kezembe tartottam, és nem volt erőm semmire. A férjem mondta, hogy kérdezgettem, hogy fiú? Azt hiszem fiú? Úgy láttam, hogy fiú?

Elég vicces volt, de amúgy kisfiú lett. Nekünk nagyon jó volt így. Imádtuk az egészet.

2020. nov. 18. 14:05
 17/23 Angel3000 ***** válasza:
26%
Szia! Ezt megérzi az ember! Jòl tudtam, hogy lànyom fog szûletni! Amikor a vilàgra jôtt, be is igazilòdott a megérzésem! Nagy ôrôm hatalmasodott el a lelkemem! Anyàvvà vàllni egy hatalmas dolog! Talàn az ember legszebb megtapasztalàsa az életben! Ûdvôzletem!
2020. nov. 18. 14:21
 18/23 anonim ***** válasza:
86%
Mi masodjara nem akartuk tudni. Az elso kisfiu, a megerzesem vele anno az volt, hogy kisfiu lesz, es meg a szuletesenek napjat is “megereztem”, ezert batran biztam masodjara is a megerzesem, ezuttal abban, hogy kislany lesz. A szulesi tervemben az volt, hogy senki ne fogja meg a babat, mikor megerkezik (nem fekvos szulest terveztem, en akartam eloszor megfogni, es megnezni). Igy is tortent, megerkezett alam negykezlab a matracra. Szetnyitottam a labait, es kiabaltam a ferjemnek meg a nagyobbik fiunknak, hogy kisfiu. Nagyon meghatarozo emlek. Kellett ket het, hogy atalljon az agyam, emiatt kicsit vegyes erzeseim vannak, hogy majd a harmadiknal akarom-e tudni, de igazabol ugy vagyok vele, hogy a szulinapi ajandekom sem bontom ki elore. Amennyire mindenki nem valami lelkesen fogadta eleinte, hogy nemakarjuk tudni, beleertve amugy a ferjemet, annyira megvaltozott ez idokozben, mindenki izgatottan talalgatott a vegen, es most mar. ferjemaz, aki majd a harmadiknal nem akarja elore tudni. En osszessegeben nem bantam meg, nagyon szep emlek.
2020. nov. 18. 14:49
 19/23 anonim ***** válasza:
37%
Én tudni akartam mindenképp, asszem a 23.héten tudtam meg h fiú. Az is lett. Nekem fura h valaki nem akarja tudni, de igazából nekem tök mindegy, én nem bírtam volna ki.
2020. nov. 18. 19:10
 20/23 anonim ***** válasza:

Első kettőnel nem kérdeztem.

Elsőnél biztosra vettem, hogy fiú, az is lett. Másodiknál reménykedtenm csak,hogy lány igazából biztosra csak lány nevünk volt, lány is lett.

3.nál 12héten tudtuk, hogy fiú.

2021. jan. 6. 13:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!