Ki hogyan szokott le terhesen a cigirol? Azt olvastam a 14.hétig ha leszokik az anyuka akkor ugyan olyan esélyekkel indul a baba mint a nem dohányzó anyukaknal.
Figyelt kérdés
Az érdekel aki nem egyik mp-ról a másikra tette le2021. júl. 8. 10:16
31/33 anonim válasza:
Én ahogy megtudtam hogy terhes vagyok letettem. Nem vinne rá a lelkiismeretem hogy rá gyújtsak. Pedig imadtam cigizni én is. Igazából előtte is próbálkoztam leszokni, pár hónapokra sikerült de nagyon nehéz volt. Most hogy így hogy igazán éreztem a súlyát milyen fontos dolog ez, könnyebben ment. De okykor most is az van bennem hogy szoptatás után majd dohanyzok. De nagyon remélem hogy nem leszek olyan bolond és marad még akkor is akarterőm hogy ne szokjak vissza. Egyszerűen csak ne menj be a boltba és ne ved meg a cigit.
32/33 anonim válasza:
29-es nálunk is volt tragédia. Nagypapám szülés előtt egy hónappal halt meg mégsem gyújtottam rá. Nem tudom milyen gyenge akaraterőnek kell lennie ahhoz az embernek, hogy még a tragédiák ellenére is ne a gyereket nézzed, hanem a saját igényedet, illetve stresszlevezetésedet. A cigi helyett inkább meditáltál volna valami relaxációs zenére vagy jógáztál volna.. az orvos meg egy jó nagy balf. lehetett, hogy ezt tanácsolta.
33/33 anonim válasza:
Leszoktál azota a cigiről? én ismerek pár esetet amikor az anyukák végig dohányozták terheséget gyereknek baja nem let, volt olyan anyuka aki terheség előtt sokat cigizet,terhes lett szülésig nem dohányzott. megszült utána pár orája szültként rágyujtot. de inkbáb tedd le a cigit,emrt baba nikotin függő lesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!