Dohanyosok! Hogy szoktatok le mikor megtudtatok hogy babát vartok?
Tedd le előtte.
Én nem hiszek ebben a fokozatos letételben. Erős dohányos (napi másfél-két doboz) nagyfater egyik nap kidobta az utolsó dobozt, aztán halálig (35 évig) nem gyújtott rá többet.
Már napok óta késett, épp Szilveszter volt. Úgy voltam vele, hogy na jó, ezt az utolsó sört még megiszom, és az utolsó cigit még elszívom, másnap tesztelek, aztán ha tényleg baba van a dologban, vége. Pozitív lett, a férjem a dohánybolt közelébe se engedett, és egy ideig ő is tartózkodott a cigitől, hogy véletlenül se kívánjam meg. Aztán a hozzátáplálás során/után visszaszoktam.
Addig nem is igazán hiányzott se a cigi, se a kávé, sőt, utóbbitól időnként egyenesen rosszul voltam.
Már megjelent a kettő csík, egy hete és napi 4 szálat nem bírok megállni h ne szívják el
Erre kellene nekem megoldás
Nem, egyértelmű hogy nem.
Tudom hogy le KELLL KÖTELEZŐ MUSZÁJ szoknom. Éppen ezért kerek itt segítséget hátha volt már valaki így hogy nagyon nehezen ment
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!