Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Dohanyosok! Hogy szoktatok le...

Dohanyosok! Hogy szoktatok le mikor megtudtatok hogy babát vartok?

Figyelt kérdés
Nem arra vagyok kiváncsi, aki a pozi teszt után rögtön le tudta tenni.:)))))))))) nekem nem megy egyből!:) valaki valami praktika?

2021. máj. 19. 09:27
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
100%

Tedd le előtte.

Én nem hiszek ebben a fokozatos letételben. Erős dohányos (napi másfél-két doboz) nagyfater egyik nap kidobta az utolsó dobozt, aztán halálig (35 évig) nem gyújtott rá többet.

2021. máj. 19. 09:30
 2/22 anonim ***** válasza:
100%

Már napok óta késett, épp Szilveszter volt. Úgy voltam vele, hogy na jó, ezt az utolsó sört még megiszom, és az utolsó cigit még elszívom, másnap tesztelek, aztán ha tényleg baba van a dologban, vége. Pozitív lett, a férjem a dohánybolt közelébe se engedett, és egy ideig ő is tartózkodott a cigitől, hogy véletlenül se kívánjam meg. Aztán a hozzátáplálás során/után visszaszoktam.

Addig nem is igazán hiányzott se a cigi, se a kávé, sőt, utóbbitól időnként egyenesen rosszul voltam.

2021. máj. 19. 09:37
 3/22 A kérdező kommentje:

Már megjelent a kettő csík, egy hete és napi 4 szálat nem bírok megállni h ne szívják el

Erre kellene nekem megoldás

2021. máj. 19. 09:38
 4/22 anonim ***** válasza:
100%
Négy szál nem fizikai függőség, hanem pszichés. Tedd le és kész. Kerüld a szitukat, amiben rágyújtanál. Ilyen kevés szálnál ez inkább társasági vagy unaloműző tevékenység.
2021. máj. 19. 09:43
 5/22 A kérdező kommentje:
Csak a teszt óta 4, előtte kb másfél doboz
2021. máj. 19. 09:45
 6/22 anonim ***** válasza:
100%
Ha ennyire le tudtad csökkenteni, akkor el tudod hagyni a maradékot is.
2021. máj. 19. 09:47
 7/22 A kérdező kommentje:
Igazad van! Én is ezt érzem! Viszont nem tudom hogyan, egyik napról a másikra nulla? vagy szepen csokkentsem?
2021. máj. 19. 09:49
 8/22 anonim ***** válasza:
77%
tényleg szeretnéd ennek a méregnek kitennni a gyerekedet? jót tenne neki? jót tesz neked?
2021. máj. 19. 09:56
 9/22 A kérdező kommentje:

Nem, egyértelmű hogy nem.

Tudom hogy le KELLL KÖTELEZŐ MUSZÁJ szoknom. Éppen ezért kerek itt segítséget hátha volt már valaki így hogy nagyon nehezen ment

2021. máj. 19. 09:57
 10/22 anonim ***** válasza:
100%
10 éve dohányoztam, nem tervezetten terhes lettem. Azonnal letettem, egyik napról a másikra, nem akartam ezzel szarozni és veszélyeztetni a babát. Csökkenteni nem egy jó taktika, próbáltam ezelőtt úgy leszokni 3 alkalommal és nem sikerült. Azért a baba szerintem elég jó motiváció arra, hogy tényleg ne akarj cigizni, nekem legalábbis az volt. Ez egyébként teljes mértékben fejben dől el szerintem.
2021. máj. 19. 10:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!