Dohanyosok! Hogy szoktatok le mikor megtudtatok hogy babát vartok?
Figyelt kérdés
Nem arra vagyok kiváncsi, aki a pozi teszt után rögtön le tudta tenni.:)))))))))) nekem nem megy egyből!:) valaki valami praktika?2021. máj. 19. 09:27
21/22 anonim válasza:
Egy tipp a leszokáshoz: amikor úgy érzed, hogy rágyújtanál, kezd egy napraforgózni vagy tökmagozni. Vagy iktass be új rituálét. Igazából a 4 szál, ahogy írták is már csak pszichésen okoz függőséget. Ragaszkodsz a rituáléhoz, mert pl úgy esik jól a kávé, ha mellett cigizel. Mi lenne, ha cigi helyett pl kekszet mártogatnál a kávéba, vagy tejszínhabot tennél a tetejére és kiskanállal leennéd. Ok, kalóriadúsabb, mint egy cigi, de ha rendesen étkezel ez az új rituálé sem okozhat nagy gondot.
22/22 anonim válasza:
Első fiamnal, pozi teszt után, megittam egy kávét az utolsó cigivel. Elbucsuztam tőle. Sajnos csak 4 hónapig szoptattam, így utána vissza is szoktam. 20ev napi 1-1,5 dobozzal fustoltem el.
Most újra várandós vagyok, és kín keserves volt a leszokas. Pozi tesz utan meg 1 hétig szívtam napi 1-2 szálat. De iszonyat lelkiismeretfurdalasom volt ettől a pár szaltol is,ugyhogy egy hét után abba is hagytam.
Nem mondom hogy nem gondolok rá, de már sokkal könnyebb. Nagyon remélem, hogy most már nem szokok vissza.
30hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!