Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Dohanyosok! Hogy szoktatok le...

Dohanyosok! Hogy szoktatok le mikor megtudtatok hogy babát vartok?

Figyelt kérdés
Nem arra vagyok kiváncsi, aki a pozi teszt után rögtön le tudta tenni.:)))))))))) nekem nem megy egyből!:) valaki valami praktika?

2021. máj. 19. 09:27
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
100%
Egy tipp a leszokáshoz: amikor úgy érzed, hogy rágyújtanál, kezd egy napraforgózni vagy tökmagozni. Vagy iktass be új rituálét. Igazából a 4 szál, ahogy írták is már csak pszichésen okoz függőséget. Ragaszkodsz a rituáléhoz, mert pl úgy esik jól a kávé, ha mellett cigizel. Mi lenne, ha cigi helyett pl kekszet mártogatnál a kávéba, vagy tejszínhabot tennél a tetejére és kiskanállal leennéd. Ok, kalóriadúsabb, mint egy cigi, de ha rendesen étkezel ez az új rituálé sem okozhat nagy gondot.
2021. máj. 19. 11:41
 22/22 anonim ***** válasza:

Első fiamnal, pozi teszt után, megittam egy kávét az utolsó cigivel. Elbucsuztam tőle. Sajnos csak 4 hónapig szoptattam, így utána vissza is szoktam. 20ev napi 1-1,5 dobozzal fustoltem el.

Most újra várandós vagyok, és kín keserves volt a leszokas. Pozi tesz utan meg 1 hétig szívtam napi 1-2 szálat. De iszonyat lelkiismeretfurdalasom volt ettől a pár szaltol is,ugyhogy egy hét után abba is hagytam.

Nem mondom hogy nem gondolok rá, de már sokkal könnyebb. Nagyon remélem, hogy most már nem szokok vissza.

30hkm

2021. máj. 19. 14:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!