Dohanyosok mi a helyzet? Van itt kismama aki dohanyzik?
En dohanyzom. Kevesebbet, de dohanyzom. Az elso terhessegemmel is dohanyoztam, tulhordtam, es egeszseges.
Mondjuk nalam kicsit masabb, en kulfoldon lakom, es itt a legtobb kismama dohanyzik. Altalaban piros Marlborot sziv mindenki, meg csak nem is csokkentenek rajta.
En light-os cigit szivok, es kb. 5 szalat per nap.
Kisdobozba kirakom az 5 szal cigimet, es beosztom.
Hát a terhességem elött dohányoztam.
Megtudtam hogy babás vagyok azonnal abba hagytam .
Igy már nem vagyok dohányos kis mama
:)
üdv 32hkm
Először is bátrak vagytok csajok,hogy őszintén leírjátok! Hamarosan jönnek a lepontozások! :)
Én mindig azt mondtam,hogy majd ha pozitív lesz a tesztem,akkor abbahagyom. Aztán mégsem sikerült... A napi 2doboz töltött cigi!!!!!!!!!! helyett lecsökkentettem pár szál hegyi levegőre...aztán szerencsére úgy alakult,hogy pár napon belül már a szagától is undorodtam... Hiába kívántam,rágyújtottam és már hányingerem volt,dobtam is el... Így végre nincs lelkiismeret furdalásom a kicsikénk miatt és boldog vagyok,mert már pár hete nem dohányzom!!! Anyagilag is sok volt,folyton megkaptam,hogy büdös vagyok...én még is imádtam dohányozni! Aki szeretett dohányozni és erős dohányos volt,az érti meg csak igazán,mennyire nagy akaraterő kell ezen függőség elhagyásához...
Ti egészségetek,ti döntötök...másnak nincsen joga ítélkezni felettetek,ha úgy döntötök,mégsem hagyjátok abba.
Boldog babavárást! :)
Én-bár nem dohányzom- nagyon őszintének látom a dohányos kismamák sorait.
Nekem mindig kicsit visszatetsző, mikor vki azt írja, h régen ő ilyen meg oylan nagy dohányos volt, napi 2doboz cigi, de miután megtudta hogy terhes többet egy szál se.... Lehet ilyen, nem azt mondom....de nem ez a valóság!!
Ezzel nem bátorítani szeretnélek Titeket,a ik dohányoztok, csak ezt látjátok könnyebb elfogadnom, mint a vetítést...Az a lényeg, h próbáljátok minimalizálni az adagot....és tényleg gondoljatok a kisbabára, h neki nagyon nem jó a nikotin....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!