Dohányosok: miután kiderült, hogy várandósok vagytok, mennyi idő után sikerült letennetek a cigit?
3 hét alatt szoktam le teljesen, addig vissza estem egyszer-egyszer. vagyis úgy értsd, hogy egy hétig nem gyújtottam rá, majd elszivtam aznap 2 szálat, majd 5 napig nem...
7 hetesen mentem orvoshoz, megláttam ahogy pulzál a szivcső, utána nem gyújtottam rá, szerencsére észhez tértem :)
Az elso gyerekkel azonnal, nem volt kellemes, rengeteget ettem hogy potoljam a hianyt es hiztam is sokat az elso 2-3 honapban, de megalltam, hogy nem gyujtottam ra.
A masodiknal nehezebb volt. Ott mar a nem vart mensi elott teszteltem pozitivat, hottem is meg nem is, hogy valoban terhes vagyok, talan emiatt volt nehezebb lerakni. Akkor kb meg egy hetig a reggeli kavehoz elszivtam fel szal cigit, azutan azt is elhagytam. Masodjara nehezebb volt bevallom, raadasul hizni sem akartam ugy, szoval meg a kajat sem tomhettem magamba potcselekveskent.
a pozitív teszt napjáig napi 1 dobozzal szívtam. vagy másféllel. a teszt után még olyan 5-6 szálat elszívtam egészen a délutáni uh-vizsgálatig. meg talán másnap is még 2-3 szálat... aztán újabb uh, és befektettek. a következő 2 szálat 4, majd 5 év múlva szívtam el.
korábban én sem tudtam letenni, mindjárt agresszív állat lettem tőle :o
Kb 4 hét alatt. Folyamatosan csökkentettem. Igaz, rengeteget híztam 😦
32 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!