Már mindenkit megőrítek ezzel, bár nem igazán érdekel, de amióta terhes vagyok nagyon harapok arra, ha mellettem valaki rágyújt. A saját szüleimmel is sok vita volt/van és szerintem lesz is emiatt... tudom mennyire káros a passzív dohányzás, viszont sehol se találtam arra választ, hogy az iqos is pl. ugyanolyan káros mint a sima cigaretta, ha mellettem szívják?
Szerintem nyugodj meg és ne keltsd feleslegesen a családban a feszültséget.
aug. 13. 12:49
2/8 anonim válasza:
Ezért mondják a terhesekre, hogy hisztisek.
Cigiztem, iqost is szívtam, terhesen nyilván már egyiket se. Mindenki más meg azt szív, amit akar. Mindjárt szülök, eddig nem úgy tűnik, mintha megmérgeztek volna😂 Annál kb.csak károsabb dolgokat szívsz be, minden nap.
Nyilván, ha egy liftben élnél, ahol folyamatosan cigiznének melletted, nem lenne jó, de nyilván nem erről van szó.
aug. 13. 13:07
3/8 anonim válasza:
megőrjít
Így írjuk.
aug. 13. 13:24
4/8 anonim válasza:
Már pedig, ha nikotinos akkor ugyanúgy káros. A nikotin bejut a vérbe, az pedig a magzatba. Illetve az anyatejbe is bár az most nem releváns. Nem tudom, hogyan szívják melletted. Lakásban? Vagy szabadtéren? Ha utóbbi akkor tarts jó nagy távolságot és ne a füst irányába ülj. Szerintem.
aug. 13. 15:34
5/8 anonim válasza:
Nyilván körülötted forog a világ amiért terhes vagy, szóval nyugodtan oktass ki mindenkit és vessz össze mindenkivel, aki nem a te elvárásaidnak megfelelően él!
Anyádékhoz nem kötelező menni, szóval nem lesz ingyen bébiszitter, így majd nevelheted szépen búra alatt a gyereket. Arra vigyázz, hogy ha nem az Aplokban éltek, akkor sétálni se vidd ki, mert a kipufogógáz, a gyárak és minden más baromi káros rá!
aug. 13. 22:02
6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hasznos illetve sajnos többségében nem hasznos hozzászólásokat, a kérdésemre ugyan nem kaptam választ amit pusztán kíváncsiságból tettem fel. Úgy látszik ez az oldal tényleg csak arra jó, hogy az ember névtelenül jól kioktassa a másikat, mindezt úgy, hogy a körülményeket sem ismeri. Persze mindenki másképp csinálja, én igenis szeretném majd megóvni a gyermekek egészségét amennyire lehet, én fogok felelni érte. Nyilván nem fogom "búra alatt nevelni" (???), bár kedves utolsó, ha te a kisbabádat olyan helyre vinnéd, ahol az embernek a képébe fújják a füstöt illetve bent a lakásban zárt térben dohányoznak, hát akkor gratulálok tedd azt, legalább lesz ingyen bébiszitter😃
aug. 14. 05:50
7/8 anonim válasza:
Itt egy tanulmány, ami szerint az iqos és társai növelik a veszélyeket: [link]
Sajnos nem foglalkozik a passzív fogyasztással, de szerintem logikus hogy annak is hasonló kockázata van
aug. 14. 10:33
8/8 anonim válasza:
Ne törődj itt a károgokkal. Én sem viszem olyan helyre a Fiam, ahol dohányoznak. Nálunk a dohányos családtagok kijárnak az udvarra, ott a helyük.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!