Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamaként lehet bajom ettől?

Kismamaként lehet bajom ettől?

Figyelt kérdés

Sajnos ez nem egy troll poszt.

Lehet, hogy kinevettek, de leírom a sztorit. Sosem történt ilyen velem korábban.

33 hetes kismama vagyok. Nagyon vigyázok a személyes higéniára, egy nap 4-szer fürdök. Minden nagy wc után is fürdök. Ma az történt, hogy nem tudtam egyből nagy wc után fürdeni, mert dolgom volt, csak egy óra múlva.Mielőtt mentem tusolni,elmentem pisilni. Akkor láttam a wc papíron, hogy sikeresen valahogy lekentem a székletet a hüvelyemhez. Egyből rohantam zuhanyozni. Most ideges vagyok, hogy ha véletlen felment egy kis széklet a hüvelynyíláshoz, okozhat e gondot a babámnál. Járt már valaki így? Milyen vizsgálattal tudják nekem megállapítani, hogy történt e fetőzés? Tudom, annak kell pár nap, hogy kialakuljon.

Egy aggódó kismama

dec. 13. 11:18
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Ne fürödj naponta 4x, tönkreteszed a bőrödet, és persze OK ha mindig reggel nagywc-zel és utána zuhanyzol, de azért lezuhanyozni, mert kakkantottál napközben pluszban, enyhe túlzás. Bidé vagy nedves wc papír/intim törlő is megteszi. Semmi bajod nem lesz a történtektől, de ha ez ennyire kóros nálad (mármint a higiénia túltolása), akkor érdemes szakemberhez fordulni, mert a baba immunrendszerének kifejezetten nem tesz jót, ha minden steril körülötte.
dec. 13. 11:23
 2/16 anonim ***** válasza:
96%
Kezeltesd az ocd-d, mert baromira nem normàlis, amit csinàlsz.
dec. 13. 11:25
 3/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen!

Igen, kicsit túlzásba viszem sokszor a ház miden területén. Igyekszek visszább venni.

dec. 13. 11:26
 4/16 A kérdező kommentje:
#2 Igen lehet, hogy az van :/
dec. 13. 11:27
 5/16 anonim ***** válasza:
87%

Sürgősen keress fel egy mentális betegségekkel foglakozó szakorvost, mielőtt megszületik a gyereked, hátha addigra normalizálni tud, basszus, ha az újszülöttet is naponta 4x fogod fürdetni, lehámlik róla bőr is.

Van normális felnőtt ember még a környezetedben, aki majd vigyáz a babára, ha megszületik?

dec. 13. 11:28
 6/16 A kérdező kommentje:
Igen, az apukája
dec. 13. 11:34
 7/16 anonim válasza:
100%
A kérdésedre válaszolva, amennyiben zárt a méhszáj nagyon magasra nem juthatott baktérium. Alapvetően tartalmaz a hüvelyflóra e-coli bacit. A hüvelynek van öntisztító funkciója. Egyrész a savasabb környezet, másrészt a folyással ezektől a baciktól igyekszik megszabadulni. 36. Hét környékén fognak kenetet venni, amit minden bacira szűrni fognak a streptococcus fertőzés ellenőrzése miatt. Bizonyos helyeken vajúdásnál protokoll szerűen adnak antibiotikumot ennek a kenetnek az eredményétől függetlenül.
dec. 13. 11:36
 8/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
dec. 13. 11:39
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon nem lehet helyes a törlési technikad ha ez történt. Fürödni minek utána? Alváz mosás ha nagyon akarod de teljesen felesleges, a hüvely pht is tönkreteszed ezzel. Mi lesz veled mikor a gyerek nyakig fossa magát egy nap többször is?
dec. 13. 11:40
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem normalis viselkedes naponta negyszer furdeni. Kezeltesd magad !
dec. 13. 11:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!