Kismamaként lehet bajom ettől?
Sajnos ez nem egy troll poszt.
Lehet, hogy kinevettek, de leírom a sztorit. Sosem történt ilyen velem korábban.
33 hetes kismama vagyok. Nagyon vigyázok a személyes higéniára, egy nap 4-szer fürdök. Minden nagy wc után is fürdök. Ma az történt, hogy nem tudtam egyből nagy wc után fürdeni, mert dolgom volt, csak egy óra múlva.Mielőtt mentem tusolni,elmentem pisilni. Akkor láttam a wc papíron, hogy sikeresen valahogy lekentem a székletet a hüvelyemhez. Egyből rohantam zuhanyozni. Most ideges vagyok, hogy ha véletlen felment egy kis széklet a hüvelynyíláshoz, okozhat e gondot a babámnál. Járt már valaki így? Milyen vizsgálattal tudják nekem megállapítani, hogy történt e fetőzés? Tudom, annak kell pár nap, hogy kialakuljon.
Egy aggódó kismama
Köszönöm szépen!
Igen, kicsit túlzásba viszem sokszor a ház miden területén. Igyekszek visszább venni.
Sürgősen keress fel egy mentális betegségekkel foglakozó szakorvost, mielőtt megszületik a gyereked, hátha addigra normalizálni tud, basszus, ha az újszülöttet is naponta 4x fogod fürdetni, lehámlik róla bőr is.
Van normális felnőtt ember még a környezetedben, aki majd vigyáz a babára, ha megszületik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!