Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamaként ez okozhat bajt?

Kismamaként ez okozhat bajt?

Figyelt kérdés

Egy ideje a nagy hőség miatt nyitott ablanál alszom, pólóban, betakarózva. Reggel arra keltem, hogy nem volt betakarva a derekam, a poló alól kint volt, és hideg volt. Szerintem vagy egy órát volt úgy, előtte voltam fent. Kifázhattam?

Máshol nem volt nyitva az ablak.

#hideg #terhesség #Kifázás
2024. júl. 2. 07:28
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Hat nalunk 26-28 fok van bent, nem csak en, de meg a gyerekem is nyitott ablaknal alszik. Ne szorakozzal mar 🤣

Amugy mi az a kifazas?

Hacsak nem 20 fokra klimazod a lakast es a klima alatt fekszel, semmi bajod nem lesz.

2024. júl. 2. 07:35
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Mi az, hogy 'kifázni'? Komolyan kérdezem.
2024. júl. 2. 07:35
 3/13 A kérdező kommentje:

Nálunk így mondják ha a hátad miatt fázol meg.

Nincs klímánk.

Köszönöm a választ!

2024. júl. 2. 07:37
 4/13 anonim ***** válasza:
84%

Es telen??? Telen a hidegben mi lesz? 🤣

Bocs de ekkora okorseget sem olvastam meg itt 🤣

2024. júl. 2. 07:38
 5/13 A kérdező kommentje:

Hát télen egyértelműen nem pólóban alszol, nyitott ablaknál.

Ha meg kimész, jól felöltözöl.

2024. júl. 2. 07:41
 6/13 anonim ***** válasza:
79%

🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

Nem, nem "fáztál ki".

2024. júl. 2. 07:57
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon sokszor kellett a terhességem alatt magyaráznom hogy várandós vagyok nem beteg vagy sérült vagy bármi. Az emberek hajlamosak túlfélteni másokat meg magukat is.. Régen orvos is csak szüléskor látta a nőket, ma meg már ilyeneken is paráznak. Hosszú lesz így nagyon, mire megszületik. Lazíts!
2024. júl. 2. 08:02
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Én az utolsó 2 hétben nemtudtam klíma nélkül meglenni. Annyira melegem volt állandóan. Jelentem, nincs semmi bajom és a gyereknek se. Most 1 hetes. A terhesség nem betegség. A gyereket meg minden védi a hasadban. 4 vesekövet is kiszenvedtem terhesség alatt nagy fájdalmakkal. Az se okozott problémát neki.
2024. júl. 2. 08:08
 9/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2024. júl. 2. 08:12
 10/13 anonim ***** válasza:
70%

Én értem a problémád. Férjem is nyitott ablaknál,kitakarózva alszik. Ha jobban fúj a szél, és nem takarózik be időben (mert nem ébred fel rá), bizony reggel fáj a dereka.

Ez persze terhesen is neked okozhat problémát, nem a babának.

2024. júl. 2. 08:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!