12.hetes kismamakent mi okozhat darabos vérzést? Mennyire jelent bajt?
Hajnali 4 kor kimentem a wc re,es torleskor lattam hogy barnas folyasom van,es a bugyim is minimalisan olyan lett.
Remegtem a felelemtol...ugy voltam vele felesleges a felhajtas,akkor ez ennyi volt. Semmifele gorcsom-fajdalmam nem volt!
Lefekudtem vissza aludni ,bar csak forgolodtam ,vartam a reggel 7 orat hogy tudjak menni a nogyogyaszatra.
2 ora mulva mar veres darabok jottek belolem törléskor
Nyitasra mar ott voltam a nogyogyaszaton !
Mire odaertem mar csak barnázgattam ismét
Biztos voltam benne hogy a diagnozis missed ab lesz ,sokan gondolkodtam megnezzem e a kepernyot az ultrahangon ...vegul megneztem es azthittem rosszul latok
Ottvolt az en makk egeszseges ficankolo 12 hetes kisbabam
Ezzel egyidobe az orvos akkor mar megcsinalta a 12 hetes genetikai ultrahangot is ami egyebkent kovetkezo nap lett volna eredetileg .
Az orvos azt mondta nem tudja mi okozza a verzest.
Agynyugalmat javasolt es progesztront
Ennyit tehetunk cimszo alatt
Igazabol olyan anyukaktol,kismamaktol varnam a valaszt akik vereztek a terhesseg ideje alatt es hogy naluk ki derult e maga az ok es ha igen akkor mi
Illetve mi lett a terhesseg vegkifejlete
2
Koszonom a valaszt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!