Nemvart elott 2 nappal halvany pozitivat teszteltem, aztan masnap enyhe verzes ( nekem darabos szokott lenni a menstruacio es ez most nem olyan es nem sok menyisegben van) szerintetek mi lessz belole?
Figyelt kérdés
2023. jún. 15. 17:17
2/10 anonim válasza:
Mi lessz? Komolyan? LESSZ?
Majd kiderül.
De gyanítom, hogy az a halvány pozitív nem volt halvány pozitív, csak szerinted.
3/10 anonim válasza:
Szerintem megjött. Ennyi. Kémiai lehetett. Miért nem csinálsz tesztet? Ezek szerint több nap eltelt azóta. V semmi nem lesz rajta , vagy ugyanúgy halvány amíg ki nem ürül a HVG
6/10 anonim válasza:
Akár EGGYET értesz vele utolsó, akár nem, neked is jár ez:
Eggyet?? Komolyan?? EGGYET???
7/10 A kérdező kommentje:
Ma reggel is csinaltam tesztet es erosebb mint a tegnapi de verzes meg mindig van…
2023. jún. 16. 07:16
8/10 anonim válasza:
Kedves 6-os válaszoló
5-ös vagyok,Szlovákiából származok
Köszönöm a javítást, megjegyeztem*
9/10 anonim válasza:
7# nincs más hátra, mint várni. De én nem remènykednèk.
10/10 anonim válasza:
Van képed a tesztről kérdező? Miért nem mégy be az ügyeletre mert ha téleg erősödik akor lehet vetélés is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!