Elhúzódó köhögésre mit szedhetek kismamaként?
Már szedtem Coldrexet, Neocitránt , gyogynövényes forro italt de semmi nem használ. Az orvos se tud sajnos többet ajánlani, de már 3 hete tart a köhögés és nem javul. 17 hetes vagyok .
Tudtok valamit ajánlani? Ittam már hagyma teát is , de attól meg kavarog egész nap a gyomrom meg nagyon erős bélmozgásom van, ami hasmenéssel végződik…
Én mindent szedtem amit a patikus, vajákos asszony, háiorvos, terhesgondozós, google ajánlott, de semmi nem használt. Majdnem 6 hétig köhögtem... már fájt a hátam, a mellkasom, a bordáim. Borzalmas volt. Akkor a 32. hétben voltam.
Szerencsére a babának semmi baja lett emiatt, de szűlni is köhögve mentem.
Méz. 🤷♀️
Egyébként van olyan brutál megfázás, ami után hetekig eltart a köhögés.
Koszi a valaszokat :).
Igen tudja , hogy terhes vagyok en is ezen csodalkoztam , hogy miert mondta ,hogy lehet szedni …. Mostmar mindegy mert szedtem egy par napig ….. a herbal swisst szedem amugy most. A szirupot meg a forro italt , meg a szopogatos cukrot. Remelem javulni fog mostmar .
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!