Ètvágy kismamaként?
14 hetes kismama vagyok,6.-ik héttől 12 hétig folyamatosan hánytam. Kicsit enyhültek ezek a tünetek,de nincs étvágyam.
A terhességem óta nem úgy eszek mit az előtt. Pedig nagyon szerettem enni,szerettem megadni a módját az évesnek,de most egyszerűen nem megy. Van/volt valaki hasonló cipőben,nálatok meddig tartott? Eszek ugyan,időnként megis kívánok ezt azt,de egyszerűen bele kezdek és nem tudom azt mondani hogy ez huhh de jól esett.
Irigyellek. Nekem mindig van étvágyam. 20hetes vagyok, de már majdnem annyit híztam, amennyit összesen akartam. Nem, nem zabálok duplán, csak épp kevesebbet se. Viszont le kellett szoknom a cigiről és a mozgásról. Ahhoz jön még a terhességgel járó plusz.
Én egyszerűen nem tudok olyan beteg/depis/terhes lenni, hogy ne egyek. Mindig irigylem azokat is, akik mondják nyáron, á, én ilyenkor nem kívánom, csak egy kis dinnye, ilyesmi. Hát, nekem 40fokban is jöhet marhapörkölttől kezdve minden.😂 (Nem vagyok dagadt.) Pontosabban nem voltam. Most akkora hasam van, mint egy hordó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!