Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamaként lehet bajom ettől?

Kismamaként lehet bajom ettől?

Figyelt kérdés

Sajnos ez nem egy troll poszt.

Lehet, hogy kinevettek, de leírom a sztorit. Sosem történt ilyen velem korábban.

33 hetes kismama vagyok. Nagyon vigyázok a személyes higéniára, egy nap 4-szer fürdök. Minden nagy wc után is fürdök. Ma az történt, hogy nem tudtam egyből nagy wc után fürdeni, mert dolgom volt, csak egy óra múlva.Mielőtt mentem tusolni,elmentem pisilni. Akkor láttam a wc papíron, hogy sikeresen valahogy lekentem a székletet a hüvelyemhez. Egyből rohantam zuhanyozni. Most ideges vagyok, hogy ha véletlen felment egy kis széklet a hüvelynyíláshoz, okozhat e gondot a babámnál. Járt már valaki így? Milyen vizsgálattal tudják nekem megállapítani, hogy történt e fetőzés? Tudom, annak kell pár nap, hogy kialakuljon.

Egy aggódó kismama

dec. 13. 11:18
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
79%
Jesszus atyám 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️
dec. 13. 11:57
 12/16 anonim ***** válasza:
65%
Baromira káros ilyen sokszor zuhanyozni. Ha ennyire stresszelsz keress szakembert
dec. 13. 12:03
 13/16 anonim ***** válasza:
28%
Még hányszor írjátok le neki? Nekem a válaszaiból az jött le, hogy tisztában van a problémával, kár leírni 600x hogy ketyós
dec. 13. 12:20
 14/16 anonim ***** válasza:
14%
És még szaporodik is ahelyett, hogy kezeltetné magát. Szegény gyerek el fog kopni, ha ennyit lesz mosva.
dec. 13. 12:23
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Kevés rá az esély, azért van a nyákdugó, hogy a magzat minden külső baktériumtól védve legyen.
dec. 13. 12:54
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy nem kell fürdeni minden nagywc után. Lehet azt is hogy csak ott lent megmosod. Vagy nedves wv törlő. De a gyakori fürdés inkább árt, mint használ. Amúgy ha kapnál valami fertőzést azt észrevennéd, ne aggódj.
dec. 13. 14:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!