34-35 hetes kismama vagyok és sajnos nem bírok már sehogy sem aludni, valami tippetek van?
Figyelt kérdés
Eddig sem volt leányálom az alvás, de mostmár kész katasztrófa...Bármelyik oldalt fekszem, rúg a kislányom megállás nélkül, néha engedi esetleg jobb oldalt, ott viszont a megduzzadt vesém zavar be, ha félig oldalt félig háton vagyok az sem jó, akkor is rugdos, ma éjjel majdnem semmit sem aludtam és ő sem szerintem. Próbáltam már ki is támasztani a hasam terhespárnával akkor is ugyanúgy rugdal, ha pedig nem támasztom ki akkor is mert akkor álmomban kicsit ráfekszem a pocakomra. Háton sem merek sokáig lenni mert akkor is megállás nélkül mozog. Nappal minden rendben, ha nem vagyok fekvő pozícióban.. tanácstalan vagyok, nem tudom mitévő legyek, mit próbálhatnék még kinov. 19. 06:00
1/9 anonim válasza:
A lábad közé is raksz párnát? Nekem ilyenkor már csak úgy volt jó, hogy kb a felfelé nézett az egyik talpam 😅 Kismamapárna meg 3 nagypárna tornyozva....vicces volt, de úgy volt jó. Ugyan nekem nem volt éjjel háború a hasamban, de egy próbát megér.
Vagy, ha nincs más, probálj kanapén körbepárnázva ülve aludni.
Kitartás.
2/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Meg fogom próbálni! 😊
nov. 19. 06:12
3/9 anonim válasza:
Nekem egy terhes párna és egy 200x220as takaró van begyűrve a lábam közé. Sokan pedig úgy alszanak, hogy félig ülő pozícióban. Esetleg azt is meg lehet próbálni. Amúgy kitartást, már nincsen messze a vége.
4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen nektek! Mostmár a jég hátán is kibírom valahogy 😊
nov. 19. 11:33
5/9 anonim válasza:
Nekem ilyen nagy "vastag kígyó" terhespárnám volt, annak a vége ment a mellem-hasam alá, ívben támasztotta a hasamat, másik vége a combjaim közé, és akkor úgy, se nem teljesen oldalt, se nem teljesen háton. Hátulról is meg voltam támasztva + a fejem alatt/karomnál is 2 párna... :D Az utolsó 2 hétben már kint aludtam a kanapén, félig ülő helyzetben és úgy a fenti metódus, de pihentető alvásom így sem volt már, kisfiam folyamatosan bugizott bent.
6/9 anonim válasza:
A lábam közé rakom a takarót. 36 hetes vagyok. Az első 2 babám a vesémre ment rá (kórház lett szülés után). A harmadiknál talán szerencsésebb leszek.🙂
7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek a hasznos válaszokat! Kipróbáltam hogy a lábam közé tettem egy jó puha párnát és terhes párnán alszok, így már pihentetőbbek az ejszakák! :) Utolsó, kívánom hogy jobban végződjön a harmadik! 😊 Már várod a harmadik babát?
nov. 28. 10:19
8/9 anonim válasza:
Nagyon várom a harmadikat. 3 hét még. Csatatér lesz nálunk ennyi gyerekkel🤣
9/9 A kérdező kommentje:
Könnyű szülést kívánok!😊
nov. 28. 14:55
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!