Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 34-35 hetes kismama vagyok és...

34-35 hetes kismama vagyok és sajnos nem bírok már sehogy sem aludni, valami tippetek van?

Figyelt kérdés
Eddig sem volt leányálom az alvás, de mostmár kész katasztrófa...Bármelyik oldalt fekszem, rúg a kislányom megállás nélkül, néha engedi esetleg jobb oldalt, ott viszont a megduzzadt vesém zavar be, ha félig oldalt félig háton vagyok az sem jó, akkor is rugdos, ma éjjel majdnem semmit sem aludtam és ő sem szerintem. Próbáltam már ki is támasztani a hasam terhespárnával akkor is ugyanúgy rugdal, ha pedig nem támasztom ki akkor is mert akkor álmomban kicsit ráfekszem a pocakomra. Háton sem merek sokáig lenni mert akkor is megállás nélkül mozog. Nappal minden rendben, ha nem vagyok fekvő pozícióban.. tanácstalan vagyok, nem tudom mitévő legyek, mit próbálhatnék még ki

#terhesség #nehéz alvás #Alvás pozíció
ma 06:00
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

A lábad közé is raksz párnát? Nekem ilyenkor már csak úgy volt jó, hogy kb a felfelé nézett az egyik talpam 😅 Kismamapárna meg 3 nagypárna tornyozva....vicces volt, de úgy volt jó. Ugyan nekem nem volt éjjel háború a hasamban, de egy próbát megér.

Vagy, ha nincs más, probálj kanapén körbepárnázva ülve aludni.

Kitartás.

ma 06:10
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Meg fogom próbálni! 😊
ma 06:12

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!