Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Igaz az ha a kismama végig...

Igaz az ha a kismama végig fekszik a terhessége alatt akkor a baba is tul nyugodt lesz?

Figyelt kérdés
Akinek fekudnie kellett sokat annak milyen lett a baba/gyerek?
tegnap 18:10
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Ez baromság. :D méhszájon volt a méhlepény nagyon sokat kellett pihennem feküdnöm.

Hát a kisfiam olyan eleven, mint akiben 10 góliát elem megy non stop és még csak 14 hónapos múlt.

tegnap 20:07
 12/15 anonim ***** válasza:

A 11. héttől végig feküdtem az egész terhességem. Szó szerint az utolsó napig! A 18. héttől kezdve pedig fejjel lefelé megdöntött ágyban kellett feküdnöm. Volt 2 hét, amikor egyáltalán nem kelhettem fel, ágyban fürdettek. Később is csak wc-re, meg egy 5 perces zuhanyra.

A kislányom teljesen átlagos baba/ gyermek. Mindig jó alvó volt, születésétől kezdve átaludta az éjszakákat. Volt dacos, hisztis, nyugis korszaka. Okos, értelmes, beszédes. Sportokban ügyes.

Nem látszik rajta, hogy milyen terhességből született.

tegnap 20:14
 13/15 anonim ***** válasza:
Én az elsővel végig sportoltam, házat rendeztünk, festettük, kertet rendeztem, a másodikkal építőkockákat rakosgattam két hányás közt, sétálni is csak a játszóig jutottunk, ami 5 percre van. Mindkettő kifejezetten keveset alvó, extra aktív gyerkőc, 3 óra alatt nagyobb pusztítást végeznek, mint egy 5-ös hurrikán. Pociban minden ultrahangon békésen szunnyadtak, én buta azt hittem, hogy milyen jó lesz nekem. Olyat hallottam, hogy akinek pociban nyugis babája volt, az kint aktív és fordítva. A harmadik babám most ultrahangon teljesen hiperaktív, alig lehet lefotózni, nem adtam fel a reményt, hogy ő nyugis lesz. :D
tegnap 20:41
 14/15 anonim válasza:

XD

Ez jó.

Nem, nincs összefüggés.

Nem fogsz aludni az első hónapban ne aggódj… te babád se lesz “ nyugodt” éjszaka, ahogy senkié sem. :)

Mozogj, sétálj sokat terhesség alatt mert különben elhízol.

ma 01:12
 15/15 anonim ***** válasza:

Veszélyeztetett terhesként , progeszteron hiány, majd rosszul tapadó lepény miatt 10* véreztem a 9 hónap alatt, plusz toxémiás is voltam. Tehát rengeteget kellett feküdnöm.

Első lányom majd kirúgta a hasam, ő volt a legdurvább a 3 közül. Durván aktív baba volt pocakban. (Sni-s adhd-s)

Második hasonlóan, telt, a második lányom szintén hasonló, szintén sni-s adhd-s.

A harmadik már pocakban is egy Buddha volt, most is az, a legkönnyebben kezelhető, nevelhető lányom. A harmadik terhességem volt a legkönnyebb, itt aktív is voltam.

ma 05:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!