Igaz az ha a kismama végig fekszik a terhessége alatt akkor a baba is tul nyugodt lesz?
Ez baromság. :D méhszájon volt a méhlepény nagyon sokat kellett pihennem feküdnöm.
Hát a kisfiam olyan eleven, mint akiben 10 góliát elem megy non stop és még csak 14 hónapos múlt.
A 11. héttől végig feküdtem az egész terhességem. Szó szerint az utolsó napig! A 18. héttől kezdve pedig fejjel lefelé megdöntött ágyban kellett feküdnöm. Volt 2 hét, amikor egyáltalán nem kelhettem fel, ágyban fürdettek. Később is csak wc-re, meg egy 5 perces zuhanyra.
A kislányom teljesen átlagos baba/ gyermek. Mindig jó alvó volt, születésétől kezdve átaludta az éjszakákat. Volt dacos, hisztis, nyugis korszaka. Okos, értelmes, beszédes. Sportokban ügyes.
Nem látszik rajta, hogy milyen terhességből született.
XD
Ez jó.
Nem, nincs összefüggés.
Nem fogsz aludni az első hónapban ne aggódj… te babád se lesz “ nyugodt” éjszaka, ahogy senkié sem. :)
Mozogj, sétálj sokat terhesség alatt mert különben elhízol.
Veszélyeztetett terhesként , progeszteron hiány, majd rosszul tapadó lepény miatt 10* véreztem a 9 hónap alatt, plusz toxémiás is voltam. Tehát rengeteget kellett feküdnöm.
Első lányom majd kirúgta a hasam, ő volt a legdurvább a 3 közül. Durván aktív baba volt pocakban. (Sni-s adhd-s)
Második hasonlóan, telt, a második lányom szintén hasonló, szintén sni-s adhd-s.
A harmadik már pocakban is egy Buddha volt, most is az, a legkönnyebben kezelhető, nevelhető lányom. A harmadik terhességem volt a legkönnyebb, itt aktív is voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!