5-én volt menstruációm, 3 napig tartott. 11-én együtt voltam a párommal védekezés nélkül. Lehet ebből terhesség?
Vagy igen, vagy nem. Nem vagyunk jósok.
Mivel védekezés nélkül szexeltetek, így van esély. De ha azt nézzük, hogy a legesélyesebb napra is 25%ot mondanak a szakkönyvek, akkor viszont kitudja.
Majd ha késik tesztelsz és kiderül.
7. ciklusnapon fogant a fiam :D
úgyhogy 2 nem esélytelen :D
Elolvastad amit írtam? 24 napos ciklus esetén van némi esély.....ne csak a felét olvasd kérlek.
A kérdező ezt nem osztotta meg velünk. 28 napos ciklussal esélytelen lesz.
2#
4! minden hónapban 28 naposak voltak a ciklusaim. Nem 24...
Azért mert a tankönyv szerint lehetetlen, a gyakorlatban nem az.
3#
Hamarabb volt ovud. Ha nem lettél volna terhes akkor is rövidebb lett volna a ciklus. Ovu kell a terhességhez. Ez nem nagykönyv ez tény. Az ovu ideje változhat amit lh teszt segítégével szinte pontosan lehet tudni.
De nem a ritkaságokból kell kiindulni.
Szexeltek, az esély nem nulla, de épeszű nő nem fog telibe reménykedni, hacsak nem rövidebb ciklusai vannak.Bolond lettem volna 32 napos ciklus esetén egy ilyen korai ovuban reménykedni.
A kérdezőnek sok sikert, de a kevés infó alapján akkor is azt mondom, baromi kicsi az esély... ha rövidebb ciklusai vannak, akkor van értelme reménykedi.
Csupán azért írtam le így, mert az se mindegy, hogy végig reménykedik 3 hetet vagy tudja, hogy ebből nincs nagy esély és pl nem stresszeli végig azt a 3 hetet. De mindenkinek szíve joga miben és meddig reménykedik vagy stresszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!