Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamák ti is álmodtatok...

Armandia kérdése:

Kismamák ti is álmodtatok terhesség alatt a születendő babátokról?

Figyelt kérdés

16 hetes vagyok

Már nagyon sokszor álmodtam a babámról.

Kislányra vágytam, addig mindig kislány babáról álmodtam de 12 hetes ultrahangon azt mondta az orvos hogy kisfiú és azóta kisfiúval álmodok.

#Álmodtam a babámról
dec. 20. 20:23
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Igen, de en vegig borzalmas dolgokat almodtam vele, a halal mindenfele formaja megjelent. Es csak az, semmi mas. Pedig egyebkent elso terhessegem volt, konnyen osszejott, soha nem volt vetelesem, soha nem halt meg a kornyezetemben gyerek se, tehat ez igy nem is volt benne egyaltalan a gondolataimban sem, egeszseges, pozitiv hozzaallasom volt az egesz terhesseg, szules temahoz.

Aztan 9 honapig ilyen borzalmakat almodni, mindenfele valtozatban, szornyu volt. De amugy nem tortent semmi baj.

dec. 20. 20:31
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Én is többször álmodtam a babáimról. Természetes, így dolgozod fel a változást. Én is nagyon azt hittem, hogy a harmadik lány lesz (bár abszolút mindegy volt, van már egy fiú, egy lány), és most tudtam meg, hogy kisfiú a harmadik. :)
dec. 20. 20:59
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem
dec. 20. 21:00
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Én egyszer azt álmodtam, hogy még tehes voltam, és egy ismeretlen idős néni megfogta a hasamat és azt mondta, hogy kisfiú lesz. Aztán később azt álmodtam, hogy már megszületett, babakocsiban volt rózsaszín ruhában. Kislányom született.
dec. 20. 21:14
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer sem.
dec. 20. 21:20
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Én pár alkalommal. Míg nem tudtuk, hogy fiú addig lánynak álmondtam és a nevén szolítottam (na az lett a választott lány nevünk), de aztán megmondták, hogy fiú. Utána fiút álmodtam, de nem sokszor.
dec. 20. 21:59
 7/11 anonim ***** válasza:

Sajnos nem, de előtte sokszor. Nálunk csak lányok születnek és egyéb okból is lányra számítottunk, de álmomban valahogy szinte mindig fiam volt. Fiú lett😁

Érdekesség, hogy szinte mindig azt álmodtam, hogy a koránál jóval fejlettebb, de nagyon félelmetesen. Pl.pár hónaposan mondatokban beszélt, meg ilyenek. Ez bejött. Szerencsére nem ilyen durván persze, de jóval fejlettebb minden szempontból.

Illetve tesóm álmodott vele, amikor terhes voltam. Azt mondta, hogy punk frizurája volt és flegma volt. Ez is pontosan így van. Baromi flegma és alig van haja, csak középen hosszabb, ezért eleve feláll ott, de biztos az ami biztos, néha befésülöm🤣

dec. 21. 00:38
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Mindig jó alvó voltam, de soha annyira komplex cselekményszálú álmaim nem voltak, mint a terhesség alatt. Mintha minden éjjel egy mozifilmet néztem volna végig, nem is a legrosszabb fajtából. A gyerekről viszont sosem álmodtam.
dec. 21. 01:14
 9/11 anonim válasza:
100%

Szia! Èn is álmodtam olyat is megszületett és elvették tőlem, mert hogy azt sem tudom hogy kell róla gondoskodni, meg olyat is hogy megszületett és elfelejtettem hogy már van egy babám és ezért otthagytam valahol, meg ehez hasonló butasàgokat...

Volt olyan álmom is hogy nem èlte túl és rettenetes volt...

A hormonok jàtéka meg az ismeretlentől való fèlelem.

De borzalmas volt főleg az utolsó hónapban szinte minden alkalommal valami hülyeséget àlmodtam.

dec. 21. 08:51
 10/11 anonim ***** válasza:

#9! Én írtam, hogy a terhesség alatt soha. Érdekes, pedig nekem mindig nagyon élénk tök beteg álmaim voltak. Hallottam, hogy terhesség alatt jellemző, na ott meg semmi. Alig álmodtam és akkor is tök uncsi volt az addigiakhoz képest.

Azóta viszont pótoltam. Egyszer azt álmodtam, hogy császároztak(a valóságban is császár lett a vége hosszas vajúdás után) és értesítettek, hogy vissza kell mennem műtétre, mert elfelejtették kivenni a gyereket🤣 Mondjuk az nem tudom, nekik hogy nem tűnt fel rögtön, de nekem se, hogy túl vagyok a műtéten, gyerek meg sehol.

Egyszer meg, hogy kint felejtettem a gyereket az utcán, amíg bementem egy helyre (pedig azért mentem be, hogy megmutassam). Eszembe jutott, kiszaladtam és szegény ott feküdt a sárban. Kilopták alóla a babakocsit!🤦🏽‍♀️ (Mondjuk ezt Magyarországon el is tudom képzelni.) Azon idegeskedtem, hogy vigyem-e orvoshoz, mert ki tudja, csináltak-e vele valamit, de akkor le fogok bukni, hogy ott hagytam és féltem, hogy elveszik. Eldöntöttem, hogy azt hazudnom, hogy direkt hagytam kint, mert azt kisebb bűnnek tartottam, mint kint felejteni 🤣

Az agy éjjel dolgozza fel a nappal történteket. Gondolom, attól félünk, hogy nem vagyunk alkalmasak az anyaságra, rossz anyák vagyunk, azért vannak ilyen álmok.

dec. 21. 09:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!